"MIHAJLOVIĆ MI ZABRANIO DA KAŽEM DA MI JE KAO OTAC": Marko Arnautović o odnosu sa srpskim stručnjakom (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2022. u 19:02

FUDBALERE Bolonje koje se klupe predvodi srpski strateg Siniša Mihajlović sutra očekuje gostovanje Sasuolu od 12:30, u meču koji će otvoriti bogat dan u Seriji A. Ovaj duel neće imati poseban rezultatski značaj za izabranike srpskog stručnjaka, s obzirom na to da su ušuškani u sredini tabele italijanskog šampionata. Konferencija za medije bila je prilika da u opuštenoj atmosferi igrač Bolonje Marko Arnautović prodiskutuje o odnosu sa Mihajlovićem.

МИХАЈЛОВИЋ МИ ЗАБРАНИО ДА КАЖЕМ ДА МИ ЈЕ КАО ОТАЦ: Марко Арнаутовић о односу са српским стручњаком (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Momak koji igra pod zastavom Austrije ima srpske korene, kojih se nikada nije stideo. On je pravoslavne veroispovesti, naveo je više puta da se uvek prekrsti kada čuje himnu "Bože pravde", njegovo telo krase ćirilične tetovaže, a na kopačkama nosi natpis "Srbija", pa tako i ne čudi što je sa Mihajlovićem razvio poseban odnos.

- Ne mogu da kažem da mi je kao otac, prošli put se naljutio kad sam to izjavio, rekao mi je da nije toliko star. Tako da ću morati da kažem da mi je kao stariji brat, iako mi je naravno i trener. Obožavam njega kao ličnost, posebno posle svega što je prošao. Za sve to možemo samo da mu skinemo kapu i da naučimo mnogo od njega - započeo je Arnautović.

Nekadašlji igrač Vest Hema, Stouka, Intera i Verdera istakao je da voli ljude "bez dlake" na jeziku i govorio o specifičnom mentalitetu srpskog stučnjaka

- Odmah sam primetio Sinišin jak karakter. Upoznali smo se dok sam igrao za Inter i svideo mi se njegov mentalitet. Volim ljude poput njega koji ti sve kažu u lice. Čim sam došao rekao mi je direktno šta želi od mene i šta ne želi.

Marko Arnautović ove sezone bio je jedan od najstandardnijih Mihajlovićevih pulena. Upisao je 32 nastupa i kao najbolji strelac tima sa 14 golova nosi klub sa severa Italije u ovogodišnjem izdanju super-uzbudljive Serije A. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja