SVEČANA CEREMONIJA U MERIDIANU: Dodeljen prvi ful paket za FUDBALSKI SPEKTAKL - put, karta i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Promo

11. 05. 2022. u 16:00

ODRŽANA prva svečana ceremonija dodele nagrade u okviru takmičenja IGRAJ ZA KATAR.

СВЕЧАНА ЦЕРЕМОНИЈА У МЕРИДИАНУ: Додељен први фул пакет за ФУДБАЛСКИ СПЕКТАКЛ - пут, карта и смештај за Светско првенство у Катару!

FOTO: Promo

Prvi mesec takmičenja u Meridianu dobio je svoj epilog – Petar je bio najuspešniji u aprilu i zasluženo osvojio veoma vrednu nagradu.

Od kada je zvanično počela 1. aprila, promocija IGRAJ ZA KATAR je izazvala veliko oduševljenje.

Kladionica Meridian je organizovala do sad neviđeno takmičenje na ovim prostorima, koje omogućava onim takmičarima sa najviše znanja iz oblasti sporta i slot igara da krajem godine budu deo spektakla kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Da kompletna situacija bude još bolje, učešće u jednom ovakvom takmičenju nije moglo da bude dostupnije. Pravo učešća imaju svi registrovani korisnici na sajtu meridianbet.rs, a na kraju prvog meseca istakao se jedan igrač koji je pokazao najviše i zasluženo osvojio kartu i smeštaj za Mundijal.

U aprilu mesecu najuspešniji u izazovima bio je igrač Petar C. koji je za 30 dana uspeo da sakupi 135 bodova i sasvim zasluženo obezbedi svoje mesto u Kataru!

Srećni dobitnik nije krio svoje zadovoljstvo, o čemu svedoči njegova izjava nakon što mu je svečano uručena karta za Mundijal.

„Osećaj je sjajan. Svako ko prati sport i voli fudbal ima veliku želju da jednom ode na Svetsko prvenstvo. Dobio sam tu priliku i veoma sam zahvalan na tome“, rekao je srećni dobitnik i potom se osvrnuo na pravila promocije IGRAJ ZA KATAR.

„Format takmičenja je dosta dobar i interesantan. Svakoga dana postoji šansa da se učestvuje u dnevnim izazovima. Mislim da taktika igra veliku ulogu u toj vrsti takmičenja i treba dobro promisliti baš iz razloga što se zadaci menjaju iz dana u dan“.

Na kraju poruka je jasna...

Igrajte i vi za Katar“ poručio je Petar.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 21. novembra, a Petar će tako imati priliku da direktno sa tribina podrži Piksija i “orlove”.

FOTO: Promo

Ako i vi želite da napravite veliku stvar kao prvi dobitnik promocije IGRAJ ZA KATAR samo dobro obratite pažnju na to šta radi Meridian.

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koja je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!  

I zato - registrujte se na sajtu meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD i počnite da rešavate dnevne zadatke koji vas očekuju u zanimljivom kalendaru na sajtu kladionice Meridian.

Budite i vi deo globalnog spektakla!

SREĆNO!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)