LIGA KONFERENCIJA: Fejenord i Olimpik priredili spektakl uz neviđen kiks, Murinjo "pevajući" iz Engleske (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2022. u 22:56

U četvrtak su odigrani prvi mečevi polufinala Lige konferencija.

ЛИГА КОНФЕРЕНЦИЈА: Фејенорд и Олимпик приредили спектакл уз невиђен кикс, Мурињо певајући из Енглеске (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Istinski spektakl viđen je u Roterdamu, gde je Fejenord savladao Olimpik iz Marselja sa 3:2 (2:2), dok su Lester i Roma odigrali 1:1.

Fejenord, koji je iz ovog takmičenja izbacio Partizan, poveo je sa 2:0 već posle 20 minuta igre, jer je Desers najpre u 18. iskoristio asistenciju petom Sinistere, koji se potom i sam upisao u strelce, dva minuta kasnije, kada nije uspela ofsajd-zamka rivala.

Međutim, gosti iz Francuske su brzo uzvratili udarac.

Najpre je Dieng bio izuzetno precizan u 28. minutu, na dodavanje Bakambua, posle kog je uputio neodbranjiv udarac sa 18 metara, a onda je Žerson poravnao rezultat pet minuta pred veliki predah, i to našavši se na pravom mestu posle jednog odbitka.

Pobedu holandskom timu doneo je Desers u prvom minutu nastavka meča, jer su gosti izveli loptu s centra tako što su počeli da je vraćaju sve do golmana, a poslednje dodavanje je bilo izuzetno loše, pa je domaćin to i kaznio.

Kada je reč o meču u Lesteru, Žoze Murinjo je isprva imao više razloga za radost od kolege Brendana Rodžersa, jer je Pelegrini, ubacivši se pravovremeno po levoj strani, doneo Romi prednost u 15. minutu, no na revanš će se ići s egal rezultatom, jer je u 67. Lukan poravnao na 1:1, i to sa dva, tri metra, mada je naknadno gol, tj. autogol, pripisan Manćiniju.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)