ITALIJA GLEDA I PLAČE: Siniša Mihajlović u bolnici, a pod prozorom - nestvarna scena (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2022. u 15:35

SINIŠA Mihajlović ponovo se bori sa leukemijom i iz tog razloga nije mogao ni sinoć da vodi Bolonju, i to protiv Intera koji se bori za titulu, ali je i te kako umešao prste u šampionsku trku. Ono što se posle podviga njegove ekipe desilo, oduševilo je Italiju, ali i sve kojima je Miha drag.

ИТАЛИЈА ГЛЕДА И ПЛАЧЕ: Синиша Михајловић у болници, а под прозором - нестварна сцена (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Podsetimo, Mihajlović je nedavno iz bolnice davao smernice igračima Bolonje kako da pristupe utakmici sa Milanom, liderom na tabeli Serije A (a oni su potom napravili iznenađenje odigravši 0:0), sinoć su uz Mihine saveti otišli korak dalje:

Bolonja je, iako tek 13. na tabeli, protiv drugoplasiranog Intera napravila preokret i pobedila, ostavivši tako Milan na prvom mestu, sa dva boda više od "nerazura" koji su bili ubeđeni da će savladati Mihajlovićevu ekipu.

Bolonji taj trijumf nije značio mnogo jer je opstanak odavno obezbedila, a plasman na evroscenu joj je, takođe odavno, nedostižan, ali je ovaj neočekivani uspeh Mihine ekipe možda rešio šampionsku trku, jer je do kraja prvenstva ostalo još samo četiri kola.

A onda, kada je podvig "prenoćio", ovog jutra su pred bolnicu u kojoj se leči Siniša Mihajlović - stigli svi njegovi igrači iz Bolonje.

Stigli, pozvali ga da izađe na prozor, pa najpre aplaudirali, a onda...

... onda su mu zapevali jednu navijačku pesmu, koju i vi možete poslušati u snimku koji je pred vama.


- Odavanje priznanja. Kako lepe reči. Kakav divan osećaj. Ti si poseban! - poručila je Sinišina supruga Arijana uz pomenuti snimak napravljen ispred bolnice u kojoj joj je muž.

Inače, odsutnog Mihajlovića menja njegov asistent Emilio de Leo, koji je privremeno preuzeo posao prvog trenera i pre tri godine, kada je srpski stručnjak prvi put oboleo od leukemije.


Bonus video: Kad je Siniša Mihajlović doveo  zanosnu Arijanu u Beograd
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati