SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Filip Kostić stiže u "grad mode"

Novosti online

19. 04. 2022. u 12:06

POSLE spektakularne partije Filipa Kostića protiv Barselone, reprezentativac Srbije se ponovo nalazi na meti brojnih klubova, a najveće interesovanje stiže iz Italije.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Филип Костић стиже у град моде

FOTO: Tanjug

Prema rečima nemačkog novinara Florijana Pletenberga, Inter je ozbiljno zagrizao za srpskog asa, a iako još nije stigla zvanična ponuda, izvesno je da će Kostić sledeće leto otići u Seriju A.

- Frankfurt bi prodao heroja Lige Evrope na leto za oko 15 miliona evra. Šefovi očekuju da se preseli u Italiju. Njegovi novi agenti pregovaraju sa Interom: četvorogodišnji ugovor, oko 5 miliona evra neto godišnje, ali Ajntraht nema ponudu na stolu - napisao je Paltenberg.

Kao što vidite, Srbin će dobiti ugovor na četiri godine, imaće godišnju platu od 5.000.000 evra, ali za sada se ne precizira koju bi svotu trebalo da inkasira klub iz Frankfurta. Prethodno se govorilo da bi za transfer nekadašnjeg igrača kragujevačkog Radničkog nemački klub zahtevao između 40.000.000 i 50.000.000 evra, a Inter se nada da će prodajom nekih igrača osigurati sredstva za pojačanja.

Podsećamo, Kostić je na početku ove sezone bio već viđen kao novi igrač rimskog Lacija, ali je rukovodstvo Ajntrahta stopiralo ovaj transfer, a srpski igrač je čak privremeno i suspendovan. Međutim, ubrzo su se strasti smirile i ove sezone je Filip na 36 utakmica u svim takmičenjima postigao sedam pogodaka uz 13 asistencija.

Ukoliko pređe na „Đuzepe Meacu”, Kostić bi proširio balkansku koloniju, pošto u Interu već nastupaju Edin Džeko, Aleksandar Kolarov, Samir Handanović, Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

BONUS VIDEO: VATRENI VEČITI DERBI: "Delije" i "grobari" koristili pirotehniku kao retko kad

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati