ANČELOTI POTVRDIO: Poznato gde će Luka Modrić završiti karijeru

Novosti online

16. 04. 2022. u 16:11

HRVATSKI fudbaler Luka Modrić završiće bogatu karijeru u Real Madridu. Ovu informaciju potvrdio je trener "kraljevića" Karlo Ančeloti.

АНЧЕЛОТИ ПОТВРДИО: Познато где ће Лука Модрић завршити каријеру

Tanjug/AP

Nije bilo dileme kod uprave Madriđana da li zadržati sjajnog vezistu. Ovom 36-godišnjaku iz Zadra ugovor ističe na kraju sezone, ali će se dve strane dogovoriti oko nastavka saradnje. To znači da će Modrić karijeru završiti na "Santijago Bernabeuu".

- Luka Modrić će završiti svoju karijeru ovde. Ne znam kada će se to ozvaničili, ali desiće se. To je ideja kluba, ali i samog Luke. Modrić nema problema da potpiše novi ugovor - rekao je italijanski stručnjak koji je Hrvata uporedio sa legendom Milana Paolom Maldinijem.

Modrić je u Real Madrid došao 2012. godine iz Totenhema i od tada je jedan od najbitnijih igrača španskog velikana. Sa "kraljevskim klubom" je osvojio čak četiri Lige šampiona sa, a i ove sezone je pokazao da može da pruža maestralne partije.

Da se radi o vanserijskom igraču najbolje pokazuje nagrada za najboljeg fudbalera sveta koju je "desetka" Reala dobila 2018. godine.

BONUS VIDEO: MILIJARDE U IGRI: Srbin među deset najvrednijih fudbalera na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest