IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Reprezentativac Argentine kolima pregazio bivšu ženu

Novosti online

14. 04. 2022. u 13:56

FUDBALER Boke juniors Eduardo Salvio (31) napravio je veliki skandal u Argentini.

ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА: Репрезентативац Аргентине колима прегазио бившу жену

Foto: EPA

Nakon što ga je bivša supruga Magali Aravena uočila u kolima sa drugom ženom i stala ispred automobila kako bi ga ubedila da propričaju, bivši ofanzivac Atletika i Benfike je rešio da je udari!

Kako prenose mediji iz Argentine, Salvio je automobilom pregazio suprugu sa kojom se razišao krajem 2020. godine, nakon više od osam godina braka. Zbog ovog incidenta morala je da reaguje i policija.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, bivša supruga poznatog fudbalera zadobila je povrede desne potkolenice, dok je Eduardo pobegao sa lica mesta pre nego što su organi reda izašli na teren.

Ostaje da se vidi kako će biti rešen ovaj slučaj i ko je misterozna žena sa kojom je dugogodišnji reprezentativac Argentine bio u vozilu.

Inače, njegova nekadašnja supruga Magali Aravena je Portugalka koja je i u svojoj rodnoj zemlji i u Argentini veoma poznato lice.

Ona je model i influenser na društvenim mreža, a na Instagramu ima preko 125 hiljada pratilaca.

Tokom osam godina braka dobili su dvoje dece i sve dok ona nije obavestila pratioce na društvenim mrežama da se razvode, sve je izgledalo idealno!

Sa Eduardom se upoznala dok je on nosio dres Benfike, za koju je igrao punih devet godina, a u karijeri je nastupao i za Lanus, Atletiko Madrid i Boku, u kojoj je od 2019. godine.

Sa reprezentacijom Argentine igrao je i na Svetskom prvenstvu 2018. godine, a za nacionalni tim odigrao je ukupno 14 mečeva.

BONUS VIDEO: KAO DA SAM JUČE OTIŠAO: Marko Jevtović o povratku u Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)