"HVALA SVIMA!" U penziju otišao 23-godišnji golman Mančester junajteda

D. N.

24. 03. 2022. u 16:09

MNOGI sanjaju da igraju za najveće klubove na svetu, Mančester junajted svakako spada u te, ali jedan san je danas raspršen.

ХВАЛА СВИМА! У пензију отишао 23-годишњи голман Манчестер јунајтеда

FOTO: AP

Naime, 23-godišnji golman Junajteda, Pol Vulston, koji ima samo 23 godine, završio je karijeru.


I to iz zdravstvenih razloga.

Ovaj čuvar mreže, koji je igrao za mlađe reprezentativne selekcije Engleske, a na "Old Traford" stigao 2018, objavio je da se više neće baviti fudbalom.


Zapravo, neće moći da se bavi sportom uopšte, jer ni dve operacije kuka nisu uspele da pomognu njegovom telu da bude u dovoljno dobrom stanju da bi mogao da se izlaže velikim fizičkim naporima.


- Teško mi je bilo da se pomirim s činjenicom da napuštam fudbal kao 23-godišak, ali sada, kako vreme prolazi, gledam to s malo pozitivnije strane. Zaista sam ponosan na sve što sam ostvario, mnogi ljudi sanjaju da uopšte doguraju do ovog nivoa fudbala. Naravno, voleo bih da sam izdržao još malo više, da sam otišao još malo dalje, ali bila je apsolutna čast predstvljati Mančester junajted dok sam bio u ovom klubu. Podrška porodice, prijatelja, saigrača, trenera i svih iz akademije Mančester junajteda je bila fenomenalna, svi koji su bilo kako uticali na moju karijeru su mi pružali podršku i omogućili da na pozitivan način sagledam stečeno iskustvo i počnem da se okrećem budućnosti. I, spreman sam da sve što sam naučio, svu onu izdržljivost koju sam stekao, svu onu odlučnost sada iskoristim da u životu dostignem prave uspehe, poručio je Pol Vulston.

Bonus video: Piksi - Ovo je trenutak uživanja, svi nas hvale!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024