IZ TUNELA UŠETAŠ U LUDILO: Bivši kapiten upozorava igrače Rendžersa na "pakao Marakane"

Novosti online

12. 03. 2022. u 21:50

NIŠTA nije gotovo, čeka vas pakao na "Marakani". Bivši kapiten Rendžersa Beri Ferguson bio je akter dvomeča sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2007. i svoja burna iskustva sa gostovanja u Beogradu preneo je u kolumni za"Dejli rekord".

ИЗ ТУНЕЛА УШЕТАШ У ЛУДИЛО: Бивши капитен упозорава играче Ренџерса на пакао Маракане

foto: EPA

Podsetimo, Glazgov Rendžers je na Ajbroksu pobedio Zvezdu sa 3:0, a novi duel ovih takmaca na programu je u četvrtak na beogradskoj "Marakani".


- Ono što igrači ne mogu sebi da dozvole, jeste to da makar i na trenutak pomisle da je sve gotovo. Ovaj tim Crvene zvezde je velika pretnja. Mogu da povedu u prvih deset minuta utakmice u Beogradu, a onda to dosta menja stvari. Čeka vas neprijateljska atmosfera, ali kao fudbalerima trebalo bi da vam je drago zbog toga. Igrao sam na ovom stadionu, tamo je veliki, dugačak i mračan tunel u kom stražari stoje postrojeni sa šlemovima i pancirima, a onda ušetaš u opšte ludilo i bakljadu. Svašta se dešava. Takve atmosfere su za uživanje, to je fudbal i treba se testirati u takvim situacijama - reči su Fergusona.
Ferguson smatra da je pobeda od 3:0 u prvom meču previsoka.

- Crvena zvezda je već u prvih deset minuta pokazala koliko je opasna. Navijači su se smirili, a igrači ušli u utakmicu i još jednom pokazali koliko dobri mogu da budu u Evropi. Imali su dobrog prijatelja u VAR, jer im je još jednom u ovom takmičenju tehnologija pritekla u pomoć. 

Podsetimo, revanš meč Crvena zvezda - Glazgov Rendžers igra se sledećeg četvrtka od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)