STANOJEVIĆ O FEJENORDU: Da uživamo i pokažemo se u najboljem svetlu

Novosti online

09. 03. 2022. u 13:44

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević očekuje da će navijači uživati u meču Lige konferencija protiv Fejenorda i najavio da rno-beli neće kalkulisati na tom meču.

СТАНОЈЕВИЋ О ФЕЈЕНОРДУ: Да уживамо и покажемо се у најбољем светлу

FK Partizan

Fudbaleri Partizana sutra od 18.45 sati dočekuje holandski Fejenord u prvom meču osmine finale Lige konferencija.

- Izuzetno smo ponosni, na naš klub, naviijače što možemo da prisustujemo spektaklu jedne evropske utakmice. Želimo da sutra svi uživamo, da i navijači i mi na terenu bude ponosi i da se pokažemo u najboljem svetlu. Da pokušamo da napravimo još jedan korak u istoriji. Daćemo sve od sebe, nadam se uz veliku podršku navijača - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener crno-belih rekao je i da zna koji će sastav sutra izvesti, kao i da je Lazar Marković spreman za nastup.

- Ne očekujemo njihovu defanzivnu orijentaciju, oni su ekipa koja uvek ima preko 20 udaraca na gol. Imaju svoj način igre. Biće sa njihove strane to, ali videćemo ko će koga spuštati. Ofanzivna su ekipa, koja napada, pokretljiva... - dodao je Stanojević.

- Prezadovoljan sam formom svojom ekipe, osim derbija koji smo odigrali loše, sve ostale utakmice smo odigrali dobro. Nemamo nikakvih problem. Došli do visoke faze takmičenja. Ponosan sam sa svim što smo sve uradili - dodao je Stanojević.

Stanojević je rekao da nema problem da prokomentariše "prepucavanja" Zvezdana Terzića i Crvene zvezde sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, ali da će to uraditi posle evropskih utakmica dva srpska kluba.

Stojković je juče najavio sudsku tužbu protiv Terzića zbog saopštenja crveno-belih posle pobede Partizana protiv Spartaka u Subotici iz VAR penala.

"Ne bežim od komentara. Želeo bih da dam značaj ovoj srpskoj fudbalskoj priči. Igraju nam dva kluba u Evropi, igraju se fantastične utakmice. Hajde da gledamo malo pozitivno. Nije problem, reći ću to drugi put. Dajte da afirmišemo Srbiju, naš fudbal, da budemo ponosni na to što dva kluba igraju proleće u Evropi. Velike stvari radimo. Pričaćemo o svemu", rekao je Stanojević na konferenciji za medije pred prvi meč osmine finala Lige konfernecije protiv Fejenorda.

Defanzivac Siniša Saničanin očekuje fizički težak meč, ali se nada poziitvinom rezultatu.

- Ponosnii smo što smo došli do ovog dela takmicenja. Sutra želim da uživamo. Očekujem tešku utakmicu, sa fizičkog aspekta, ali želimo da uživamo. Analizirali smo Fejenord, daju mnogo golova, ali i mnogo i primaju. Vidiimo tu svoju šansu i nadam se da ćemo to iskoristi", rekao je Saničanin.

"Svaka pobeda za nas je pozitivan rezultat pred revaš. Znamo da nas tamo očekuje pun stadion, mislim da možemo da se nosimo ravnopravno sa njima i kod kuće", poručio je Saničanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)