"NE KALKULIŠEM, IDEM STO POSTO": Zdjelar spreman za večiti derbi i duel sa Sanogom

Novosti online

26. 02. 2022. u 15:07

VEČITI derbi između Crvene zvezde i Partizan uvek sa sobom nosi pregršt duela na terenu, a jedan takav se očekuje u nedelju između Sekua Sanoga na jednoj i Saše Zdjelara na drugoj strani.

НЕ КАЛКУЛИШЕМ, ИДЕМ СТО ПОСТО: Здјелар спреман за вечити дерби и дуел са Саногом

FOTO: FK Partizan

Vezista crno-belih je istakao da više ne kalkuliše i ulazi u svaki duel maksimalno.

- Nisam više mlad da reagujem na prvu. Ne kalkulišem, idem sto posto, ali i gledam da se sačuvam, imam malo kartona, posebno u aktuelnoj sezoni. Sa druge strane, Sanogo ima specifičan stil, tako funkcioniše - rekao je Zdjelar.

Partizan trenutno ima pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu i eventualnom pobedom bi mogao da napravi ozbiljan korak ka tituli.

- Novi derbi, novo dokazivanje. Lično jedva čekam. U dobrom smo momentu, tri pobede, dve evropske. Svesni smo šta utakmica donosi, bitno je da uđemo dobro u meč i spremni smo. Prvenstvo se ne završava sutra, derbi nosi puno, ali neće biti gotovo, daćemo sve da uzmemo sve.

Saša Zdjelar/FOTO: FK Partizan

Istakao je da ga ne zanimaju asistencije, već da da sve od sebe kao i uvek, iako je nemstio gol Kvinsiju Menigu u Pragu, odnosno Rikardu Gomešu u Beogradu.

- Uvek dajem sve od sebe. Asistencije dođu i prođu, bitno mi je da održavam nivo i da ekipa igra dobro. Uživam da igram derbi, na prethodnim utakmicama sam bio dobar i prijaju mi susreti sa velikim pritiskom - zaključio je Zdjelar.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Na meču Partizan - Sparta jedva ubedili navijača Sparte da se skloni sa ograde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024