NAJBOLJE ONLINE STVARI: Meridianbet sport - regionalni lider u sportskom novinarstvu!

Promo

07. 02. 2022. u 12:00

Na svečanoj dodeli PS PRESS nagrada, Meridianbet sport zauzeo je svoje mesto kao jedan od najboljih portala u Srbiji!

НАЈБОЉЕ ОНЛИНЕ СТВАРИ: Меридианбет спорт - регионални лидер у спортском новинарству!

Foto: Promo

Godina 2021. bila je vrlo izazovna za čitav svet, a Meridianbet sport portal je odgovorio svim izazovima, pomerao granice tokom čitave godine, podizao lestvicu kada se radi o izveštavanju o sportskim dešavanjima širom sveta i - za to je sada stigla nagrada.

Baš na jubilernoj 25. dodeli PS PRESS nagrada, održanoj u Skupštini grada Beograda, među dobitnicima priznanja našao se i portal Meridianbet sport, koji je priznat i prepoznat kao relevantan medij, sa brzim, tačnim i pouzdanim informacijama.

 

Dodela Top50 za najbolje online stvari godinama unazad predstavlja jednu od najznačajnijih dodela priznanja u Srbiji, a reč je o manifestaciji koja nagrađuje sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali.

Tako se u kategoriji "sport i turizam", kao jedan od najboljih našao i portal Meridianbet sport, a nagradu je primio direktor marketinga kompanije Meridian, Damjan Stamenković, koji je tom prilikom izrazio zahvalnost svima koji učestvuju u stvaranju jednog od najboljih sportskih portala u Srbiji.

Foto: Promo

 

- Pre svega, u ime kompanije Meridian, želim da zahvalim PS Press-u na ovoj veoma lepoj nagradi, kao i svim kolegama koji ulažu veliki trud i napor da bismo bili tu gde smo sada. Ova godina je, verujem za sve, pa tako i za nas, bila jako izazovna, ali smo uspeli da ispunimo sve zacrtane ciljeve i da od jednog dobrog portala kakav smo bili krajem 2020. godine, postanemo renomirani regionalni sportski portal - rekao je Damjan Stamenković, te potom dodao:

 

- Ono što je za nas najbitnije jeste tačnost i relevantnost informacija, kao i pravovremeno informisanje o svim najvažnijim dešavanjima u svetu sporta i to je ono što publika prepoznaje kod nas. Ova nagrada je velika motivacija za nas i za sve ono što sledi u budućnosti. Daćemo sve od sebe da sve ono što smo do sada radili podignemo na još viši nivo. Hvala svima i čitajte Meridianbet sport - zaključio je Damjan Stamenković.

Meridianbet sport je regionalni portal i priznanje je stiglo kao nagrada za rad i izveštavanje o sportskim događajima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Za samo godinu dana Meridianbet sport je pomerio brojne granice, a kako poručuju iz ove kompanije - nastaviće to da rade i u budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna