MINUT TIŠINE ZBOG UBIJENOG NAVIJAČA, PA HAOS: Strašna tuča na terenu, trojica igrača u bolnici, treneru slomljena rebra (VIDEO)

Novosti online

06. 02. 2022. u 16:35

STRAŠNE scene desile su se u fudbalu.

МИНУТ ТИШИНЕ ЗБОГ УБИЈЕНОГ НАВИЈАЧА, ПА ХАОС: Страшна туча на терену, тројица играча у болници, тренеру сломљена ребра (ВИДЕО)

Youtube

Grčka ovih dana proživljava istinski haos koji ima veze sa sportom. Ili to, više, sa sportom i nema nikakve veze...

U utorak je u Solunu nožem izboden 19-godišnji navijač Arisa, Alkis Kambanos, koji je na smrt iskrvario na ulici u napadu desetorice huligana za koje se pretpostavlja da su pristalice PAOK-a, dok su dvojica drugova nesrećnog mladića preživela strašan napad.

Ali, ni ovog vikenda nije bilo mira u Grčkoj.

Iako je  utakmica lokalnog, prvenstva regiona Halkidi, počela minutom tišine u znak sećanja na ubijenog 19-godišnjaka u Solunu, okončana je u 75. minutu opštom tučom.

Prvo su se potukli igrači dva tima, a onda su na teren utrčali i navijači.

Kako prenosi "Grik siti tajms", trojica fudbalera su ovom prilikom povređena, a trener AS Antemus Galatiste, Janis Kartas, je takođe završio u bolnici usled nekoliko polomljenih rebara.

- Ovo je kukavički i ničim izazvani napad na našeg trenera i naše fudbalere, rekao je predsednik pomenutog kluba, Nikol Kucaris, za "Proto temu".

Prema navodima tog lista, lokalno tužilaštvo je odmah pokrenulo istragu.


BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a