OHI VEĆ ODUŠEVLJAVA "DELIJE": Prva kontrolna utakmica i odmah gol (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2022. u 17:49

FUDBALERI Crvene zvezde su u Antaliji odigrali prijateljski meč sa Mariborom, a iako se nije završio pobedom crveno-belih, navijači kluba s "Marakane" mogu da budu zadovoljni viđenim, naročito od strane novajlije Ohija, koji je bio strelac u remiju - 1:1.

ОХИ ВЕЋ ОДУШЕВЉАВА ДЕЛИЈЕ: Прва контролна утакмица и одмах гол (ВИДЕО)

TV Arena sport

Dejan Stanković je odlučio da startnu postavu čine Popović, Gajić, Eraković, Pankov, Gobeljić, Krstičić, Stanić, Ivanić, Falko, Katai i Ohi. I, iako su crveno-beli prvi pripretili, a umalo da prednost donese Pankov, uvodni gol na meču dao je bivši igrač crveno-belih. 

Naime, Ognjen Mudrinski je doveo Maribor u vođstvo u 19. minutu, odličnom reakcijom u kontranapadu: 

 


Nije se, međutim, dugo čekalo na izjednačenje.

Posle prilike Kataija u 26. minutu, novajlija Ohi Omožuanfo je poravnao rezultat.

Loptu rivalima je oduzeo Eraković, proigrao Krstičića, a ovaj sa centra sjajno uposlio Ohija koji je nadmudrio dvojicu suparnika i uspeo da postigne gol:

 

Na početku drugog poluvremena Stanković je i zigre izveo Popovića, Stanića, Falka i Ohija, šansu ukazao Grodiću, Srniću, Živkoviću i Pavkovu, a nakon nekoliko poluprilika, prečku gola Maribora uzdrmao je Aleksandar Katai iz slbodnog udarca.

Crveno-beli su potom promenili i ostatak startne postave, pa su Gajića, Erakovića, Pankova, Gobeljića, Krstičića, Ivanića i Katija zamenili Bakajoko, Đurić, Sanogo, Radulovi, Stanković, Ibrahim i Mituljikić.

Sa omladincima u postavi, Zvezda je davala sve od sebe da dođe do pobede, no ona joj je ipak izmakla i pored solidnog izdanja.

Bonus video: Pripreme FK Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju