IZNENAĐENJE U ENGLESKOJ: Mančester siti prekinuo veliku seriju pobeda (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

22. 01. 2022. u 20:39

I TO se desilo, Mančester siti nije pobedio u Premijer ligi, pošto je remizirao na "Sent Merisu" protiv Sautemptona - 1:1.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЕНГЛЕСКОЈ: Манчестер сити прекинуо велику серију победа (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Izabranici Ralfa Hasenhitla su na ovaj način prekinuli seriju "građana" od 12 uzastopnih trijumfa i sigurno da su prezadovoljni bodom koji su osvojili.

Ovaj meč će sigurno dugo pamtiti Kajl Voker-Piters. Desni bek Sautemptona je postigao prvi gol u karijeri u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala. Igrao se sedmi minut kada je sjajnim udarcem spoljnim delom stopala matirao Edesrona.

RADOST Voker-Piters proslavlja prvi gol u Premijer ligi/FOTO: AP/Tanjug

Domaćin je nakon vođstva gostima predao loptu, znalački se branio i dobro stajao na terenu. Siti nije stvorio puno izglednih prilika, a vrlo lako je mogao da primi i još naki gol.

Ipak, kvalitet tima Pepa Gvardiole je na kraju isplivao na površinu. Štoper Ajmerik Laport je u 65. minutu odlično ispratio centaršut Kevina de Brujnea i glavom poslao loptu u mrežu rivala.

Pokuali su "građani" do kraja utakmice da dođu do preokreta i celog plena, ali u tome nisu uspeli, pa su na ovom gostovanju morali da se zadovolje bodom.

Uprkos remiju Siti je ostao na čelu tabele sa 57 bodova, 12 više od Liverpula, s tim što ima i dva meča više od "crvenih". Sautempton je 12. sa 25 bodova.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)