"DUŠAN VLAHOVIĆ I NIKO VIŠE": Legenda "tobdžija" nema dilemu

V. N.

08. 01. 2022. u 17:31

ARSENAL ove godine ima sasvim realne izglede da se prvi put posle 2016. domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, a ukoliko "tobdžije" naredne sezone žele da napadnu i trofej namenjen pobedniku Premijer lige rešenje je - Dušan Vlahović.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ И НИКО ВИШЕ: Легенда тобџија нема дилему

Foto: EPA

 To smatra legendarni fudbaler londonskog kluba Pol Merson, koji je punih 12 godina proveo u Arsenalu.

- Čuo sam da Vlahović trenutno nije zainteresovan da igra za Arsenal. To bi moglo da se promeni u slučaju da klub izbori mesto koje vodi u Ligu šampiona. Mlad je, ima sjajan njuh za gol i nema sumnje da bi predstavljao fantastično rešenje - jasan je Merson, koji je 21 igrao za reprezentaciju.

Prednost za Srbina u celoj priči bi predstavljala činjenica da bi mu u startu bila širom otvorena vrata ka statusu neprikosnovenog špica Arsenala.

- Mislim da se Obamejang neće ni vraćati u klub posle Kupa afričkih nacija. Lakazet sigurno odlazi na leto, kao i Edi Nketija. Sa Dušanom Vlahovićem u timu Arsenal bi se borio za titulu, nemam nikakvu dilemu oko toga - poručuje 53-godišnji Merson.

Foto: EPA

 

Srbin iza sebe ima fantastičnu godinu u kojoj je u dresu Fiorentine postigao 33 gola i na taj način izjednačio golgeterski učinak Kristijana Ronalda iz 2020. U aktuelnoj sezoni reprezentativac Srbije je prvi strelac Kalča sa 16 postignutih golova na 19 utakmica.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024