OGLASIO SE ZVEZDAN TEZIĆ: Hrabra izjava prvog čoveka Zvezde

Novosti online

31. 12. 2021. u 07:51

Crvena zvezda ispraća 2021. zadovoljna urađenim i uz obećanje čelnika sportskog sektora da će u 2022. titula biti odbranjena.

ОГЛАСИО СЕ ЗВЕЗДАН ТЕЗИЋ: Храбра изјава првог човека Звезде

FOTO: Arhiva Novosti

Zbog pandemije korona virusa ove godine FK Crvena zvezda nije održala tradicionalno "crveno-belo veče". Osim toga, jedan od uzroka bio je taj što se večina igrača i članova stručnog štaba već nalazi na odmoru. 

Uprkos tome, preko TV Crvena zvezda održano je "virtuelno crveno-belo veče", u kojem su se obratili čelnici kluba sa Marakane, poslavši poruke za kraj godine.

Generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić naglašava da je u godini na izmaku urađeno mnogo, vraćena je dupla kruna na Marakanu posle 14 godina, a u Evropi ostvaren istorijski uspeh.

- Napravili smo velike rezultate u 2021. godini, kao dokaz ostvarenog je i transparent koji su naši navijači, inače naši najveći kritičari, istakli na poslednjoj utakmici, a to je "najveći uspeh u poslednjih 30 godina". Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu. Vratili smo u maju posle 14 godina duplu krunu na Marakanu, u avgustu smo peti put uzastopno ušli u grupnu fazu u Evropi - rekao je Terzić.

Prvi čovek FK Crvena zvezda je zatim sumirao rezultate na evropskoj sceni, ocenivši da je klub iz Ljutice Bogdana najbolja srpska firma.

- Osvajanjem prvog mesta u grupi Lige Evrope izborili smo posle ko zna koliko vremena plasman u osminu finala. Osvojili smo toliko bodova da smo na rang listi uspeli da se probijemo na 35. mesto i mogu sa mnogo argumenata da kažem da smo najuspešnija srpska firma u evropskim okvirima. Ostvarili smo toliko koeficijenata da smo sledećeg leta u kvalifikacijama za LŠ u povlašćenom položaju u svim rundama do grupne faze - jasan je čelnik crveno-belih. 

Iako crveno-beli imaju pet bodova zaostatka u odnosu na najvećeg rivala, generalni direktor Crvene zvezde napominje da će branilac superligaške titule i ove godine napasti šampionski pehar. 

- Bez obzira što smo zadovoljni urađenim, nećemo se uspavati. Nastavićemo da sanjamo i da kroz rad ostvarujemo svoje snove. Hteo bih svim zaposlenima u klubu da se zahvalim na radu i trudu, a svim ljudima koji vole Zvezdu da poželim zdravlje, sreću, uspeh i naravno, da i sledeće sezone budemo šampioni, po peti put uzastopno. Srećna svima Nova godina - istakao je Zvezdan Terzić za klupsku TV.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković