SVET GLEDA U ČUDU: Sudija pokazao žuti karton doktoru, nije mu dao da pregleda fudbalera (VIDEO)

D. N.

26. 12. 2021. u 21:56

FUDBAL je dobio jedno nesvakidašnje poglavlje.

СВЕТ ГЛЕДА У ЧУДУ: Судија показао жути картон доктору, није му дао да прегледа фудбалера (ВИДЕО)

Tviter / beINSPORTS_TR

I to u 18. kolu turske Prve lige.

Radnja ova priče smeštena je u duel dva tima iz glavnog grada pomenute zemlje - sastali su se Ankaraguču i Ankara Kečiorenguču.

Sve je delovalo sasvim normalno, "klasično fudbalski" u ovom meču, dok se u 72. minutu pri vođstvu Ankaragučua nije povredio Murat Učar, vezni igrač domaćeg tima koji je imao prednost od 2:1.

On se našao na terenu, žaleći se na jake bolove, ali sudija Emre Kargin nekim čudom nije dozvolio da uđe lekarska ekipa domaćih.

Iako je doktor insistirao da mu se dozvoli pristup povređenom igraču, arbitar na to nije hteo da pristane, pa kada se medicinski član stručnog štaba Ankaragučua samovoljno našao na terenu, želeći da pomogne povređenom "vezisti" - sudija Kargin ga je isterao s igrališta, a uz to mu i pokazao žuti karton:

Do kraja meča, Ankaraguču je sačuvao pomenutu prednost od 2:1, i to bez povređenog Učara koji je odmah posle pomenute situacije zamenjen.

Na tabeli prve lige Turske Ankaraguču sada zauzima drugo mesto, sa 36 bodova, tri manje od Umranijespora, dok su poraženi gosti u zoni ispadanja, 16. su u konkurenciji 19 klubova, sa 19 bodova iz 18 takmičarskih nastupa.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista