OČEKIVANI RASTANCI: Oni idu iz Zvezde ove zime

Novosti online

22. 12. 2021. u 10:04

FUDBALSKA transfer pijaca još nije počela, a klubovi već sklapaju mozaike za prelazni rok. Tako se već naziru obrisi toga ko bi ovog januara mogao da napusti Crvenu zvezdu.

ОЧЕКИВАНИ РАСТАНЦИ: Они иду из Звезде ове зиме

M. Vukadinović

Kako piše "Sportski žurnal", Aleksa Vukanović i Crvena zvezda rastaće se nakon tri godine. Njemu ugovor ističe prvog dana 2022. godine, a do sada nije bilo naznaka da će on biti produžen.

Ove sezone sakupio je svega 130 minuta u prvenstvu i još 17 u kupu, pa je jasno da ga Dejan Stanković nema u daljim planovima.

Za bivšeg fudbalera Napretka interesovanje je pokazao Honved, tamo bi ga dočekali Dušan Pantelić i Nenad Lukić, standardni u dresu mađarskog tima.

Mladi golman Andrija Katić takođe bi mogao da napusti klub. Golobradi mladić ne želi da čeka priliku, već bi mogao da zatraži raskid ugovora.

Katić je blistao braneći za omladinski tim, posebno u februaru 2020. i duelu Lige šampiona za mlade protiv Šerifa, kada je odbranio tri penala, ali nije uspeo da se izbori za status prvotimca. Pre godinu dana pozajmljen je IMT-u, gde je u početku branio, ali je poslednji nastup za novobeogradskog prvoligaša upisao još 5. novembra.

Dosta se govori i o sudbini Milana Borjana koji je zatražio raskid ugovora, ali je brzo iz Zvezde stigla poruka da on neće moći da ide.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)