NEVERICA NA "MARAKANI": Borjan zatražio raskid ugovor sa Zvezdom

Novosti online

18. 12. 2021. u 17:04

KAPITEN Crvene zvezde, Milan Borjan zatražio je raskid ugovora sa crveno-belima.

НЕВЕРИЦА НА МАРАКАНИ: Борјан затражио раскид уговор са Звездом

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi "Mozzartsport" čuvar mreže šampiona Srbije je posle završetka jesenje polusezone imao sastanak sa upravom kluba i predočio im da želi da napusti klub.

Prema pojedinim informacijama razlog zbog kog Borjan želi da ide nije navodni nedavni sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem, već želja da karijeru može da završi u klubu gde je pritisak manji i gde se ne očekuju pobede u svakoj utakmici.

Jedan od simbola stvaranja velikih evropskih uspeha je istakao da ga je pojeo pritisak igranja u Zvezdi, te je to glavni razlog zašto želi da ode sa "Marakane".

Navodi se da uprava za sada ne želi kapitenu da izađe u susret, jer ima važeći ugovor do 2023. godine. No, postavlja se pitanje koliko je dobro držati u ekipi igrača koji nije zadovoljan.

Milan Borjan/Foto: Printskrin

Nije prvi put da Borjan ima sličnu želju, ali na kraju je uvek birao da ostane, čak je u nekoliko navrata javno izrazio želju da karijeru nastavi u klubu iz Ljutice Bogdana.

Iskusni 34-godišnjak nije više u zenitu karijere i teško da može da računa da karijeru nastavu u nekon jakom klubu u Evropi. Ipak, jako je cenjen u Kanadi i SAD, pa ne bi bilo čudno ukoliko bi zaigrao u MLS-u.

Borjan je u Zvezdu stigao 2017. godine kada je Vladan Milojević seo na klupu crveno-belih i jedan je od najznačajnijih igrača u pravljenju evropskih uspeha. Navijače pamte mnoge njegove odbrane, poput onih protiv Krasnodara u Beogradu, neverovatne penela serije u Koprenhagenu, ali i nedavne u Bragi kada je bio jedan od najzaslužnijih što će šampion Srbije igrati direktno u osmini finala Lige Evrope.

Bilo kako bilo, očekuje nas zanimljiv zimski prelazni rok na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju