JEZIVA POVREDA ASA: Nejmar vrištao zbog strašnog peha, izneli ga na nosilima (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2021. u 14:55

NEJMAR je doživeo tešku povredu.

ЈЕЗИВА ПОВРЕДА АСА: Нејмар вриштао због страшног пеха, изнели га на носилима (ВИДЕО)

Screenshot / SportDirect

Čuveni brazilski fudbaler je uz veliki peh dočekao kraj utakmice u kojoj je u dresu Pari Sen Žermena gostovao poslednjeplasiranom Sent Etjenu.

Taj duel, odigran u okviru 15. kola šampionata Franuske, nije ni počeo dobro po Nejmara, niti se završio.

Najpre mu je VAR poništio pogodak u 5. minutu, a onda, u 88., kada je PSŽ posle preokreta imao 1:2, brazilski as je doživeo povredu noge.

Do tada su gledaoci mogli da gledaju samo klasična fudbalska uzbuđenja. A počelo je senzacijom: Nakon što je Buanga doveo autsajdera do prednosti u 25. minutu, Sent Etjen je u 45. ostao bez isključenog Kolodziejčaka, a nedugo zatim Lionel Mesi je ostvario prvu asistenciju na utakmici, proigravši Markinjosa sa 1:1 pred odlazak na veliki predah.

U 79. minutu Mesi je asistirao Di Mariji za preokret, a zatim je u 88. Nejmar na sredini terena pao usled jednog prekršaja rivala, veoma izvrnuo skočni zglob leve noge i tom prilikom vrisnuo "da ga je svet čuo".

Zbog povrede noge, na nosilima je iznet sa terena.

U 91. minutu, Mesi je ostvario i treću asistenciju, proigravši opet Markinjosa za pogodak "svetaca" koji su meč priveli kraju sa Dinom umesto povređenog Nejmara.

PSŽ je ubedljivo prvi u šampionatu, sa 40 bodova iz 15 nastupa, Nica i Ren dele drugo mesto sa 26 bodova, a Sent Etjen je poslednji sa 12.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna