STANOJEVIĆ: Poštujemo Floru, ali želimo da pobedimo u Talinu

Novosti online

24. 11. 2021. u 18:30

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je cilj pobeda u Talinu protiv Flore u petom meču grupne faze Lige konferenacija.

СТАНОЈЕВИЋ: Поштујемо Флору, али желимо да победимо у Талину

FOTO: FK Partizan

Crno-beli sutra od 16.30 sati igraju protiv estonskog predstavnika u Talinu.

- Moramo da pobedimo da bismo dočekali proleće. S druge strane, poštujemo ih. Ne možemo da komentarišemo da ćemo sa sigurnošću da pobedimo. Ovo je evropska utakmica. Dobili smo ih u prvom meču, teško je ovde pobediti. To nam je želja i cilj i tako ćemo se i ponašati. Kako će biti, videćemo - rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Talinu.

Crno-beli su u Beogradu protiv Flore slavili 2:0, a Stanojević ističe da im je sutrašnji rival dobro poznat.

- Gledali smo dosta njihoviih utakmica, igrali smo već sa njima. Ne znamo u kom će sastavu izaći, ali generalno ih dobro poznajemo. Gledali smo sve evropske utakmice, jasni su nam potpuno. Oni su iskusna ekipa, sa dosta iskusnih igrača. Igrali su dosta evropskih utakmica, prvenstveno za svoju nacionalnu selekciju, tako da igraju sa jednim balansom u timu i znaju šta hoće. Nikada ne gube glavu, u kom god pravcu utakmica da ide, imaju isti način igre, imaju širinu sa brzim i opasnim krilima.

Aleksandar Stanojević/FOTO: FK Partizan

Pohvalio je strateg crno-belih najboljeg strelca Flore, Rauka Sapinena koji zbog povrede nije igrao u prvom meču.

- On je "sidraš", klasičan napadač, u Beogradu je igrao igrač koji je ranije korišćen kao krilo. Sapinen navlači na sebe igrača u napadu, opasan je, postigao je dosta golova u domaćem prvenstvu i Evropi.

Partizan u grupi B ima sedam bodova na drugom mestu, iza Genta koji ima 10, dok Flora i Anortozis imaju po dva boda.

BONUS VIDEO: Rikardo Gomeš postigao pogodak i povećao prednost Partizana na 3:1

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)