"NADAM SE DA ĆE NAVIJAČI DOĆI" Stanojević pred Partizan - Vojvodina: Moramo da nadomestimo izostanak Natha

Novosti online

20. 11. 2021. u 21:16

PARTIZAN nakon pauze zbog reprezentativnog prozora nastavlja obaveze u Superligi Srbije. Očekivanja od utakmice sa Vojvodinom izneo je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ НАВИЈАЧИ ДОЋИ Станојевић пред Партизан - Војводина: Морамо да надоместимо изостанак Натха

FOTO: FK Partizan

Za početak se dotakao rivala i analizirao je igru tima iz Novog Sada.

- Igra se derbi kola, protiv izuzetne ekipe koja je pokazala da je u usponu forme. Izuzetno disciplinovana ekipa. Verujem da ćemo odigrati na pravi način, kao što smo bili pravi u najvećem delu sezone. Nadam se da će doći navijači da nas podrže. Potrebna nam je podrška u svakom smislu te reči. Vojvodina je intenzivna ekipa, imaju izuzetetnu tranziciju, opasni su na bočne lopte, dobar proboj po boku, trener im je uneo disciplinu, poznat način rada. Trče dosta, bore se. Svesni smo svega toga, tako se i spremamo - rekao je Stanojević.

Veliki hendikep za Partizan može da predstavlja izostanak Bibarsa Natha koji ima problema sa krvi.

- Znate dobro koliko nam znači Natho, kako karakterom nosi ekipu. Izuzetan igrač za nas, na ispitivanjima je u Izraelu. Čuli smo se, doktor je u svakodnevnom kontaktu sa njim. Ništa, videćemo, moraće neko drugi da preuzmu odgovornost. Generalno igramo timski, Partizan smo.

Izostanak Izraelca je možda dobra prilika za Danila Pantića da se još više nametne šefu stručnog štaba.

- Dača je igrao izvanredno, imao je povredu, sada je opet u prepoznatljivoj formi. Imamo sitnijih kadrovskih problema, videćemo na kojoj će poziciji Dača igrati. Imamo dosta igrača, na svima nama je da odigramo dobro. Natho jeste odigrao najveći deo utakmica, ali znate da rotiramo, pobeđivalo se. Pravićemo razne rotacije da nadomestimo izostanak Natha.

Aleksandar Stanojević/FOTO: FK Partizan

Govorio je Stanojević i o kadrovskoj situaciji pred duel sa timom Slavoljuba Đorđevića.

- Terzić sigurno neće igrati 10-15 dana, Jović je u konkurenciji za tim. Ko dobro trenira i radi uvek će biti nagrađen. Zdjelar se priključio ekipi pre dva dana, u konkurenciji je, kao i Šćekić, kao i Marković. Svi su u konkurenciji za sastav.

Nema sumnje da je Partizan favorit na ovoj utakmici. Crno-beli igraju sjajno iako su prošlo kolo kiksnuli protiv Proletera (0:0) na svom terenu. Sa druge strane Novosađani igraju promenljivo.

- Igramo na našem stadionu, moramo da imamo ulogu favorita. Naravno da smo protiv svakog favoriti na našem stadionu, ali poštujemo protivnika. Imperativ nam je pobeda. Važno nam je da budemo u kontinuitetu dobri i konkurenti za titulu. Pobeda je imperativ. Mogao je da bude remi protiv Čukaričkog ili TSC, svaka utakmica nam je ista, svejedno nam je. Imamo šest bodova više s utakmicom više. Ima imperativ i naš najveći protivnik, kao i Vojvodina koja se bori za Evropu. Svi imaju imperativ - zaključio je Stanojević.

Utakmica u Humskoj igra se u nedelju od 15.45.

BONUS VIDEO: Hit video: Mitar u papučama i s trobojkom oko vrata pozdravlja srpske navijače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!