VELIKI UDARAC ZA FUDBAL: Čuveni golgeter Serhio Aguero više nikada neće moći da igra!

Novosti online

20. 11. 2021. u 17:56

SERHIO Aguero, 33-godišnji napadač Barselone, neće se više baviti fudbalom, epilog je zdravstvenih tegoba koje su ga zadesile kada mu je pozlilo tokom utakmice sa Alavesom.

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ФУДБАЛ: Чувени голгетер Серхио Агуеро више никада неће моћи да игра!

Tanjug/AP

Podsetimo, Argentinac je zbog bolova u grudima zamenjen u 41. minutu tog prvenstvenog meča, posle čega je odmah te večeri odvezen u bolnicu gde su zajedno sa njim do ranih jutarnjih sati bili majka i brat. Oni su po izlasku iz daljine signalizirali okupljenim novinarima da je fudbaler "dobro". Ali...

Nakon prvobitnih informacija sa Pirineja da Aguero ima tahikardiju, sada je novinar Đerar Romero, jedan od najbolje obaveštenih kada je o fudbalerima iz španskog govornog područja reč, obelodanio da je slavni golgeter rešio da završi karijeru.

On je u svojoj emisiji objavio da je "Kun" Aguero doneo definitivnu odluku da se više ne bavi fudbalom, a da su o tome već obavešteni i čelni ljudi Barselone.

Zvanično, ova informacija bi trebalo da bude saopštena javnosti u sedmici pred nama, istakao je Romero.

Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Serhio Aguero

Podsetimo, Barselona je pre dve sedmice saopštila da će se "naredna tri meseca pratiti stanje pomenutog fudbalera":

"Aguero je pod dijagnostičkim i terapeutskim nadzorom doktora Brugade. Naš fudbaler trenutno nije u mogućnosti da igra i, tokom naredna tri meseca, efikasnost tretmana će se pažljivo pratiti kako bi se odredio dalji proces njegovog oporavka".

Serhio Aguero ima 33 godine i treći je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Argentine. Nastupao je na tri Mundijala, lider je engleske Premijer lige po golovima za jedan klub, a tokom karijere je nastupao za Indenpdijente, Atletiko Madrid, Mančester siti (za koji je dao 260 golova na 390 utakmica) i, od ovog leta, za Barselonu.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)