CRNOGORCI OPTUŽILI ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Jovetić i ekipa u centru skandala, a kriva im Srpkinja

Novosti online

14. 11. 2021. u 08:46

Reprezentativci Crne Gore su sinoć napravili veliko iznenađenje, pošto su remizirali sa Holandijom u Podgorici 2:2, iako su ih dan ranije svi otpisali.

ЦРНОГОРЦИ ОПТУЖИЛИ АЛЕКСАНДРУ ПРИЈОВИЋ: Јоветић и екипа у центру скандала, а крива им Српкиња

FOTO: AP/Tanjug

Naime, prva zvezda "sokolova" Stevan Jovetić i nekolicina prvotimaca su se na okupljanju zarazili koronom, pa je u komšiluku u toku jučerašnjeg dana izbio ozbiljan skandal.

Pvportal.me pisao je da su igrači pokazali neodgovornost jer su bili u provodu u jednom podgoričkom klubu, pa je moguće da su tu i „pokupili“ virus.

 - Kako nam je preneo naš izvor iz podgoričkog noćnog Urban koji je bio u tom lokalu, prilikom gostovanja Aleksandre Prijović i Baneta Mojićevića u ponedeljak 8. novembra, bila je prisutna veća grupa reprezentativaca Crne Gore, koji su proslavljali nedavni 32. rođendan Jovetića. Po svemu sudeći o svemu je bio upoznat i stručni štab reprezentacije, jer su fudbaleri ostali do duboko u u noć. Na žalost, kasnije se ispostavilo da je među gostima bilo inficiranih, sa kojima su naši fudbalski asovi došli u kontakt -  piše ovaj portal, navodeći da je FSCG pokušao da zataška ovaj slučaj.

Foto: Instagram

 

Pored Jovetića zaraženi su bili  Marušić, Kosović, Nikola Vukčević, Šćekić, Mugoša i Vešović.

Ipak, ono što će malo ublažiti bol komšijama je senzacionalni remi sa "lalama". 

Ništa nije "mirisalo" na iznenađenje, jer su Holanđani do same završnice vodili sa sigurnih 2:0. Međutim, u samom finišu rezervisti Vukotić i Vojinović potrudili su se da Crna Gora dođe do sjajnog rezultata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju