PARTIZAN PREGRMEO KRUŠEVAC: Ponovljen penal, dva crvena i trijumf crno-belih (VIDEO)

Č. V.

03. 10. 2021. u 15:13 >> 17:51

FUDBALERI Partizana pobedili su Napredak sa 1:0 u 12. kolu Superlige Srbije, a junak trijumfa bio je Rikardo Gomeš.

ПАРТИЗАН ПРЕГРМЕО КРУШЕВАЦ: Поновљен пенал, два црвена и тријумф црно-белих (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Svega smo se nagledali danas u Kruševcu. Meč su osim gola napadača crno-belih obeležila i dva crvena kartona, kao i ponovljen penal iz kog je igrač sa Zelenortskih Ostrva postigao pogodak.

Igrao se 8. minut kada je Rikardo oboren od strane Ćukovića u kaznenom prostoru rivala. Sudija Nenad Minaković je pokazao na belu tačku. Napadač gostiju je namestio loptu, ali je Vasiljević odlično reagovao i odbranio udarac.

Ipak, stigla je reakcija iz VAR sobe i penal je ponovljen. Rikardo je iz drugog pokušaja bio precizan i postigao je svoj 13. prvenstvni pogodak.

Napredak uprkos tome što je bio brojčano slabiji nije ustuknuo, imao je par pokušaja iz daljine, no nije uspeo da pronađe put do mreže Nemanje Stevanovića.

Partizan nije uspeo da postigne još jedan gol i tako praktično zatvori utakmicu. U drugom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, pa je rezultat ostao ne promenjen.

Možda najviše vredno pomena je to da su i gosti ostali sa desetoricom na terenu. Slobodan Urošević je u 54. minutu zaradio drugi žuti karton i morao je pre vremena u svlačionicu.

Do kraja meča izabranici Aleksandra Stanojevića su sačuvali stečenu prednosti i stigli su do desete pobede u Superligi, dok je Napredak upisao treći vezani poraz.

Crno-beli su i dalje prvi na tabeli i ima 31 bod, a Kruševljani su peti sa 18.

Napredak - Partizan 0:1 (0:1).

Stadion: "Mladost". Gledalaca: oko 1.000. Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad). Crveni karton: Mitar Ćuković 8. minut (Napredak) - Slobodan Urošević 54. minut (Partizan). Strelac: Rikardo u 13. za Paritzan.

Napredak (4-2-3-1): Vasiljević – Jovanović, Marinković, Mršić, Đuković – Tomić, Rašković – Đ. Jovanović (od 86. Stevanović), Marjanović, Spremo – Bačanin (od 70. Đuričković).

Partizan (4-2-3-1): Stevanović – Miljković, Vujačić, Miletić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković (od 57. Obradović), Pantić (od 46. Natho), Jović (od 57. Terzić) – Rikardo.

DRUGO POLUVREME: Napredak - Partizan 0:1

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

85. MINUT - Dugo je ležao Nemanja Miletić na travi stadiona "Mladost". Ukazivala mu se pomoć nakon što je dobio udarac od Saše Marjanovića! Bunili su se igrači Partizana, smatrali su da je kreativni vezista zaslužio drugi žuti karton, ali tako nije mislio sudija Nenad Minaković.

76. MINUT - Moglo je biti opasno po Napredak. Rikardo je probio po levoj strani, oštro je centirao, no dobro je nogom intervenisao golman Kruševljana.

73. MINUT - Nešto grublje se igra u ovim momentima. U razmaku od jednog minuta žute kartone su dobili Rikardo na jednoj, odnosno Tomić na drugoj strani.

63. MINUT - Crno-beli drže loptu, uglavnom se igra na polovini rivala. Gosti ne dozvoljavaju domaćinu da krene sa napadima.

54. MINUT - Problem za Partizan. Sada je poravnat broj igrača na terenu, pošto je isključen Slobodan Urošević. U kontri je zaustavio igrača domaćih i opravdano mu je pokazan drugi žuti karton.

48. MINUT - Dobar pokušaj Marković. Uneo je loptu u sredinu, šutirao levom nogom. Ipak, nije se dao prevariti Vasiljević, dobro se bacio i odbio loptu u korner.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. Aleksandar Stanojević je napravio promenu. Danilo Pantić je ostao na klupi, a u igru je ušao Bibars Natho.

PRVO POLUVREME: Napredak - Partizan 0:1

45+3. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

45+2. MINUT - Dve prilike imali su gostujući fudbaleri u jednom napadu. Šutirali su Urošević i Vujačić, ali je oba puta dobro intervenisao Vasiljević.

37. MINUT - Najbolji napad domaćih. Rašković se namestio na desnu nogu, odlično šutrao, ali se istakao Stevanović i zaustavio udarac.

30. MINUT - Nema mnogo opasnosi za golmane od trenutka kada je gost poveo. Partizan diktira igru, ali je semaforu i dalje 0:1.

22. MINUT - U prilici se našao Danilo Pantić. Šutirao je ikosa sa leve strane. Od svega je pogodio samo spoljni deo mreže.

17. MINUT - Dobar udarac Sprema. Tukao je sa oko 20 metara, ali je lopta otišla malo pored gola koji čuva Stevanović.

14. MINUT - Da stvar po domaće bude još gora moraće u nastavku meča da igraju sa desetoricom, jer je prilikom prekršaja nad napadačom gostiju Ćuković zaradio crveni karton.

12. MINUT - Gosti su ipak poveli. Iz ponovljenog penala Rikardo je bio precizan. Ovo je bio njegov 13. gol u prvenstvu.

10. MINUT - Vasiljević je odbranio penal. Šutirao je upravo napadač sa Komorskih Ostrva. Ipak će se ponoviti kazneni udarac, pošto je golman domaćih sa obe noge izašao preko linije.

8. MINUT - Penal za crno-bele. Jedan fudbaler domaćih je odgurnuo Rikarda koji bi smestio loptu u mrežu da nije fauliran.

4. MINUT - Prvi ozbiljniji napad na utakmici imali su domaći. Vukao je Ćuković loptu, šutirao sa nekih 17 metara, no dobro je reagovao Stevanović.

2. MINUT - Počela je utakmica u Kruševcu!

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna