SADIK DONOSI JOŠ NOVCA PARTIZANU: Crno-belima se smeši novih 500.000 evra zahvaljujući Nigerijcu

Novosti online

25. 09. 2021. u 08:57

UMAR Sadik igra odlično i ove sezone u dresu Almerije. Nigerijac je postigao novi gol u pobedi svog tima protiv Tenerifea sa 3:1. Partije sjajnog napadača u španskoj Segundi pomno prati i Partizan.

САДИК ДОНОСИ ЈОШ НОВЦА ПАРТИЗАНУ: Црно-белима се смеши нових 500.000 евра захваљујући Нигеријцу

Umar Sadik Foto N. Paraušić

Crno-beli su blizu da dobiju još 500.000 evra i to sve zahvaljujući Sadiku. Sada je jasno da klub iz Humske nije pogrešio kada je u transfer ubacio neke klauzule.

Neće Partizan ovaj put novac dobiti zbog golova igrača Almerije. Nigerijac je još ranije došao do brojke od 25 pogodaka i jedna klauzula je aktivirana. Uskoro bi mogla i druga, a se tiče broja odigranih utakmica.

Ovaj 24-godišnjak je do sada zabeležio 49 nastupa za klub iz Andaluzije, a onog trenutka kada bude odigrao i 50. meč, njegovom bivšem klubu pripašće još pola miliona evra.

To bi moglo da se desi već 4. oktobra, ukoliko Nigerijac očekivano bude bio u sastavu Almerije za susret protiv Đirone, zanimljivo, baš na rođendan crno-belih.

Podsetimo, Almerija trenuto zauzima prvo mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i Ponferadina - 15, koja ima meč manje.

Sadik je trenunto prvi strelac Segunde sa pet pogodaka.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna