BARSA RAZOČARALA I U KADIZU: Kuman ne veruje u svoj tim

Novosti online

24. 09. 2021. u 22:22

MUČENjE Barselone se nastavlja, kako na terenu, tako i van njega. Katalonci nisu uspeli da pobede ni slabašni Kadiz (0:0), završili su meč sa desetoricom i priznanjem da je golman Ter Štegen najbolji igrač utakmice.

БАРСА РАЗОЧАРАЛА И У КАДИЗУ: Куман не верује у свој тим

FOTO: AP

"Ova Barselona je smešna" - naslov je jučerašnje "Marke" koja se kao madridski list sladi činjenicom da joj sa mečom manje, vodeći Real već beži sedam bodova. Dodaje se i da su sve manje šanse da na klupi ostane Ronald Kuman pogotovo što ni on sam ne veruje u svoj tim. Veliku prašinu podigla je izjava Holanđanina da sa ovom ekipom ne može napasti titulu, već da mu je cilj da se bude pri vrhu La lige i izbori plasman u Ligu šampiona. Ova iskrenost se nikome nije svidela, najmanje igračima. Prvi je burno odreagovao kapiten Žerar Pike.

- Ne oblačim ovaj dres kako bih u njemu osvojio drugo ili treće mesto, nego da pobeđujem i borim se za sve trofeje. Ova ekipa ima sve što treba za to i ponosan sam na nju. Trenutno prolazimo kroz ono na što nismo navikli, ovo su turbulentne godine, ali uveren sam da ćemo krenuti sa pobedama. Svi igrači su ujedinjeni oko tog cilja i ne tražite podele, to ne pomaže nikome - poručio je Pike.

Serhi Roberto, Barsino dete:

- U ovom klubu morate osvojiti titulu. Meni ništa ne znači da budemo među prva četiri. Ovo je Barselona. Moramo dati sve od sebe jer imamo kvalitet da se borimo za prvo mesto. U lošoj smo seriji, ali sam uveren da će proći kriza - smatra Roberto.

Barselona je u poslednjih pet utakmica pobedila samo jednom, a priliku da prekine slabu seriju imaće u nedelju kada dočekuje Levante u šampionatu Španije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)