"TVRDIM, NAJBOLJI SAM!" Vezista Brajtona Iv Bisuma bacio rukavicu u lice De Brujneu, Kanteu, Pogbi i ostalim zvezdama Premijer lige

Novosti online

22. 09. 2021. u 08:29

IAKO u engleskoj Premijer ligi igraju neki od najboljih veznih igrača sveta, poput Kantea, De Brujnea, Pogbe... fudbaler Brajtona i reprezentacije Malija Iv Bisuma tvrdi da je baš on najbolji vezista na Ostrvu!

ТВРДИМ, НАЈБОЉИ САМ! Везиста Брајтона Ив Бисума бацио рукавицу у лице Де Брујнеу, Кантеу, Погби и осталим звездама Премијер лиге

FOTO: EPA

- Ne želim da ispadne da sam arogantan jer znam da u Premijer ligi ima puno odličnih vezista, ali prema mom mišljenju, ja sam najbolji. Takvo razmišljanje mi pomaže da imam samopouzdanja i prave energije da radim naporno i pokažem ljudima da sam u pravu - rekao je Malijac.

Njegov Brajton je hit prvenstva pošto posle pet kola ima četiri pobede i zaostaje samo bod za vodećom trojkom koju čine Čelsi, Liverpul i Mančester junajted.

Bisuma je u Brajton stigao iz Lila 2018. godine za 17 miliona evra, a njegova trenutna vrednost prema Transfermarktu je oko 25 miliona.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024