STANOJEVIĆ GOVORIO O NAVODNOM ANIMOZITETU PREMA SUMI: "Stavio bih i Baždara u tim ako mi kažete da će rešiti meč"!

Novosti online

18. 09. 2021. u 15:12

PRED fudbalerima Partizana je okršaj sa Crvenom zvezdom u okviru 165. večitog derbija, a crno-beli nisu lišeni kadrovskih problema pred 9. kolo Superlige Srbije.

СТАНОЈЕВИЋ ГОВОРИО О НАВОДНОМ АНИМОЗИТЕТУ ПРЕМА СУМИ: Ставио бих и Баждара у тим ако ми кажете да ће решити меч!

Foto: M. Vukadinović/N. Paraušić

Aleksandar Stanojević još uvek nije načisto hoće li moći da računa na Rikarda Gomeša, a upitan je i Sejduba Suma koji mesec dana nije trenirao sa timom iz Humske. Deo javnosti smatra da postoji lični animozitet trenera crno-belih prema omalenom vezisti, a Stanojević je o tome govorio na konferenciji pred derbi. 

- Ja sam iz medija saznao da je spreman, da razume da je pogrešio... Ali, moram da prvo naglasim da Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom! Ništa ovo ne shvatam lično, ne bih mogao da budem trener da tako gledam na stvari. On prvo nije prošao pripreme, izgubio je pasoš, pa sam mu opet i pored toga dao šansu da igra protiv Santa Klare. Da ima išta lično, to ne bih uradio - rekao je Stanojević na konferenciji pred meč sa Zvezdom.

Dobro je po "parni valjak" to da beleži dobre rezultate i bez gvinejskog reprezentativca. 

- Gledam samo ono što je najbolje za nas. Ja Sumu nisam ni video, pa da li će biti u konkurenciji za derbi – ne znam. Ako vidim na treningu da može posle mesec dana bez ijednog treninga sa timom da nam doprinese – staviću ga da igra. Ma, staviću i Baždara ako mi kažete da će on da nam reši utakmicu. Mi imamo 20 i nešto momaka i pravimo izvanredne rezultate bez bilo koga. Sad da će neko da nam dođe s neba i nešto nam donese, rekao je Stanojević. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)