VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA PRED DERBI: Bitan igrač crveno-belih propušta duel sa Partizanom

Novosti online

18. 09. 2021. u 08:54

SUTRA je na programu prvi ovosezonesko "večiti derbi", ukupno 165. Trener crveno-belih Dejan Stanković suočava se sa problemima kada je igrački kadar u pitanju.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА СТАНКОВИЋА ПРЕД ДЕРБИ: Битан играч црвено-белих пропушта дуел са Партизаном

FOTO: FK Crvena zvezda

Od ranije je poznato da su šanse da se Milan Pavkov nađe na terenu male. Napadač crveno-belih se povredio u prvenstvenoj utakmici protiv Proletera. Zbog toga je propustio duel sa Bragom, a u klubu čine sve da ga osposobe da bude akter najveće utakmice srpskog fudbala.

Nije samo on taj koji bi mogao da bude van stroja kada je šampion Srbije u pitanju. Kako stvari stoje protiv Partizana neće igrati ni El Fardu Ben, prenosi "Sportski žurnal". On se povredio u 38. minutu meča sa portugalskim klubom.

Šanse da se reprezentativac Komorskih Ostrva oporavi do sutra su jako male. Igranje Bena bi bilo veliki rizik koji bi mogao da dovede do pogoršanja situacije i znatno duže pauze što bi bio još veći hendikep za crveno-bele.

Ostaje da se vidi kako će Stanković nadomestiti odsustvo dvojice bitnih fudbalera, osim ako se ne dogodi neko čudo i njih dvojica budu spremni za "večiti derbi".

Utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja