ŠOK ISPOVEST NEKADAŠNJEG FUDBALERA: Plaćali su me pet godina, a nisam se ni pojavljivao u klubu!

Novosti online

09. 09. 2021. u 19:19

BEZ dlake na jeziku otkrio je kakva je situacija u velikim klubovima.

ШОК ИСПОВЕСТ НЕКАДАШЊЕГ ФУДБАЛЕРА: Плаћали су ме пет година, а нисам се ни појављивао у клубу!

FOTO: Depositphotos

Život fudbalskog radnika ume da bude prilično lagodan, pogotovo ako je klub za koji radite u haosu. Šveđanin Mikael Nilson je otkrio šokantne detalje o svom angažmanu u Panatinaikosu. 

Nilson je kao fudbaler nastupao za atinski klub od 2005. do 2009. godine pošto je stigao kao veliko pojačanje iz Sanderlenda. Kada je završio karijeru zaposlili su ga kao skauta, a njegov posao je bio prilično lagan. 

- U Panatinaikosu sam bio skoro pet godina i za to vreme smo imali četiri različita sportska direktora i četiri trenera. Oni su veliki klub, plaćali su me, ali ja nisam radio ništa, iskren je bio Nilson. 

Kada je video kakvo rasulo vlada u klubu Šveđanin se više nije ni trudio da dolazi na posao. Kada je prestao da se pojavljuje u kancelariji bilo je potrebno pola godine da Grci shvate šta se dešava. 

Prestao sam da idem u kancelariju. U jednom trenutku se nisam pojavio šest meseci, a i dalje sam dobijao novac da ne radim ništa, Onda je u julu došao novi sportski direktor i bilo je potrebno do septembra da me otpuste, ispričao je Nilson. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni