PSŽ SE OGLASIO O SLUČAJU MBAPE: Nećemo ga zadržavati protiv njegove volje, ovo što radi Real je nepoštovanje

Novosti online

25. 08. 2021. u 15:48

KAO grom iz vedra neba je odjeknula informacija da je Real Madrid poslao PSŽ-u ponudu od 160.000.000 za Kilijana Mbapea.

ПСЖ СЕ ОГЛАСИО О СЛУЧАЈУ МБАПЕ: Нећемо га задржавати против његове воље, ово што ради Реал је непоштовање

FOTO: AP

Evropa bruji o ovom transferu poslednjih dana. Sjajni Francuz je rešen da napusti "Park Prinčeva". Madriđani su juče poslali zvaničnu ponudu, ali su je "sveci" odbili.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo je rekao da neće zadržavati Mbapea u klubu protiv njegove volje, ali je naglasio i da "kraljevići" pokazuju nepoštovanje ponudom u finišu prelaznog roka.

- Mbape želi da se pridruži Real Madridu i nećemo ga zadržavati. Rekli smo 'ne' prvoj ponudi Madrida. Nećemo nikoga držati protiv njegove volje. Mi smo dali dve velike ponude Mbapeu. Želimo da mu dokažemo da je on centar projekta, ali ne i iznad projekta. Ovog leta smo ostvarili san i nikome nećemo dozvoliti da ga uništi - rekao je Leonardo, pa dodao:

- Strategija Real Madrida je očigledna. Daju ponudu sedam dana pre kraja roka kako bi dokazali Kilijanu da ga žele, a onda ga nabave sledeće godine besplatno. To je nepoštovanje, to rade dve godine.

Na kraju je poručio da neće ponovo razgovarati sa Realom.

- Kraj pijace je 31. avgusta. Naša strategija je bila jasna, zadržati igrača i obnoviti saradnju, ali ako želi da ode nećemo ga zadržavati. Međutim, nećemo ni da ga pustimo za manje novca nego što smo bili spremni da damo - rekao je Leonardo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DOBIO DVA ŽUTA, A NE I CRVENI: Evo zbog čega je kontroverzni Argentinac ostao na terenu