SRBI ČEKAJU POSLEDNJI ČAS: Mnogo naših fudbalera i dalje čistih papira "vreba" novi inostrani angažman

V.N.

22. 08. 2021. u 21:34

PRELAZNI rok u Evropi se bliži kraju, a širom Starog kontinenta je mnogo igrača koji čistih papira "vrebaju" novi angažman, a među njima je i nekolicina poznatih srpskih internacionalaca.

СРБИ ЧЕКАЈУ ПОСЛЕДЊИ ЧАС: Много наших фудбалера и даље чистих папира вреба нови инострани ангажман

Foto AP

Ono što je definitivno njihova prednost je to što je taj poslednji čas na letnjoj pijaci za njih "rastegljiv" jer kao slobodni igrači mogu i tokom jeseni da parafiraju ugovor sa novim poslodavcem.

Dva najjača imena među slobodnim agentima su Nikola Maksimović i Branislav Ivanović, koji su ovog leta završili saradnju sa Napolijem, odnosno Vest Bromvič Albionom. Jaku odbranu od igrača koji nemaju klub bi mogli da čine još i Nemanja Pejčinović i Nenad Tomović. Zlatni "orlić" sa Novog Zelanda Filip Janković je takođe bez kluba kao i nekadašnji fudbaleri Partizana Nikola Trujić i Nemanja Mihajlović, koji je završio misiju u turskom drugoligašu Bolusporu. Pravu ponudu kao slobodan igrač od pre nekoliko dana čeka i Aleksandar Prijović, za čije usluge je bila ozbiljno zainteresovana Crvena zvezda.

PAUZA Nikola Maksimović, Foto N. Paraušić

Spisak srpskih igrača bez kluba se ne završava sa gore pomenutim fudbalerima pošto su na tržištu i dalje Vukašin Jovanović, Uroš Ćosić, Nikola Gulan, Petar Golubović, Slobodan Rajković, Uroš Damnjanović, Marko Milinković, Filip Knežević, Nemanja Tomić...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi