SAŠA ILIĆ POSLE DEBIJA NA KLUPI ČUKARIČKOG: Čestitao bih igračima, prezadovoljan sam

Novosti online

22. 08. 2021. u 12:21

SAŠA Ilić debitovao je pobedom na kupi Čukaričkog, a strateg "brđana" je bio zadovoljan prikazanim na "Čika Dači".

САША ИЛИЋ ПОСЛЕ ДЕБИЈА НА КЛУПИ ЧУКАРИЧКОГ: Честитао бих играчима, презадовољан сам

FOTO: FK Čukarički

Čukarički je protiv Radničkog 1923 slavio sa ubedljivih 3:0. Ilić jeste bio zadovoljan, ali je istakao i da ima stvari koje moraju da se isprave.

- Prvo bih da čestitam igračima. Bilo je dosta dobrih momenata, ali bilo je i stvari koje nisu izgledale kako treba i to ćemo u narednom periodu pokušati da ispravimo. Ja znam da imamo izuzetno mlade i talentovane momke i sa njima može da se radi - rekao je Ilić.

Veliki izazov je sada pred legendom Partizana i njegovim momcima. Sledi utakmica sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom.

- Prezadovoljan sam, čestitam ekipi Kragujevca na fer i korektnoj igri i ponovo mojim momcima na dobroj partiji. Prvih 15 do 20 minuta utakmica je bila egal, a onda se sve okrenulo u našu korist. Dali smo gol na vreme, pred kraj prvog poluvremena smo ponovo pogodili, u idealnom trenutku, pa nam je onda bilo dosta lakše u nastavku meča. Sigurno da su vreme i teren uticali na igru i na igrače da ne pokažu sve, ali u suštini, ja sam zadovoljan - zaključio je Ilić.

Podsetimo, Iliću je ovo prvi samostalni angažman u klupskom fudbalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)