BJANKONERI ZABRINUTI: Trening meč Juventus igra bez Kristijana Ronalda

Novosti online

19. 08. 2021. u 18:28

FUDBALER Juventusa Kristijano Ronaldo nije se našao u protokolu za današnji susret svog tima protiv U23 ekipe torinskog kluba.

БЈАНКОНЕРИ ЗАБРИНУТИ: Тренинг меч Јувентус игра без Кристијана Роналда

FOTO: EPA

Poslednji kontrolni meč pre nego što započnu sezonu, Juventus će odigrati protiv svog drugog tima, a trener "bjankonera" Masimilijano Alegri odlučio se za izuzetno snažan sastav ne bi li razigrao ekipu pred start šampionata.

Tako će na golu biti Vojček Ščensni, ispred njega će biti Bonući, De Liht i Danilo, a potom slede Kjeza, Bentankur, Remzi i Aleks Sandro. U napadu će biti Kuluševski, Dibala i Morata. 

Alegri je, zajedno sa svojim stručnim štabom, odlučio da Kristijana Ronalda ne uključi u ovaj meč, a italijanski mediji otkrivaju da je razlog za tako nešto Portugalčev presonalizovani plan rada. Naime, on trenira po posebnom režimu kako bi dostigao punu spremu za utakmicu sa Udinezeom ovog vikenda.

Isto važi i za novopečenog člana "stare dame" Kaja Žoržea, te Huana Kvadrada i Matiju Perina.

Prethodnih nekoliko dana intenzivno se pisalo o mogućem odlasku Kristijana Ronalda iz Torina, prevashodno u Real Madrid, a spominjao se čak i Pari Sen Žermen. Ipak, Ronaldo se juče oglasio saopštenjem odbacivši te medijske članke.

(Sportske.net) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna