EMOTIVNI STANKOVIĆ NAKON POBEDE: Nigde ne bih radije bio nego ovde! Zvezda je velika jer su joj veliki navijači

Đ.S.

17. 08. 2021. u 23:04

FUDBALERI Crvene zvezde savladali su Kluž rezultatom 4:0 u prvom duelu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

ЕМОТИВНИ СТАНКОВИЋ НАКОН ПОБЕДЕ: Нигде не бих радије био него овде! Звезда је велика јер су јој велики навијачи

FOTO: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković emotivan je bio nakon trijumfa. 

Navijači su stali iza nas i kada je bilo teško. Zato je Zvezda velika jer njeni navijači prepoznaju momenat. Ja i dalje verujem svom snagom. Jedino veče gde sam hteo da budem je ovde na Marakani. Prvo poluvreme je završeno. Kluž je dobra ekipa. Malo su posustali posle trećeg gola. Mi nastavljamo da radimo. Meni je ponos da igramo u Ligi Evrope. 

- Rezultat je plod jedne konkretne i organizovane igre, prezadovoljan sam kako smo stajali na terenu, u ofanzivi i defanzivi. Izlazili smo kao pobednici iz mnogih duela, volja, želja, htenje. Moji momci koji su prošli kroz svašta, zasluženo ili, ne pokazali su kako se igra za klub. Delovali su kao tim, perfektno, dali jedan za drugog, sve – kazao je Stanković.

Nada se Deki, da ekipa može sada da prestane da oscilira i krene da igra u kontinuitetu. Da melje rivale tempom, ubedljivom igrom...

- Videćemo. Ja se nadam, ne vidim zašto ne bi nastavili ovako. Ja nisam pravio dramu, kontinuitet je važan za sve. Idemo dalje, spremamo se sada za TSC. Ponosan sam da igramo Ligu Evrope, sada vama ostajem da pravite razliku između uspeha i neuspeha – poručio je šef struke crveno-belih.

Pre toga je i u kameru RTS rekao ono što su svi na „Marakani“ pomislili – ovako Zvezda treba da igra svaku utakmicu.

Fenomenalno! Prava takmičarska utakmica. Od prvog momenta je ispoštovano sve što smo se dogovorili. Trpeli smo koliko je trebalo, bili konkretni, bili pravi. Ovo je Zvezda – kazao je Deki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna