PARTIZAN U PROBLEMU, KAKO ĆE CRNO-BELI KUĆI? Uefa nemilosrdna prema srpskom klubu, nema pomeranja početka meča na Azorima

Novosti online

16. 08. 2021. u 17:19

FUDBALERI PArtizana u četvrtak gostuju portugalskoj Santa Klari, a taj meč igra se na Azorskim ostrvima koji su u posebnoj vremenskoj zoni i kasne dva sata za Centarloevropskim vremenom.

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ, КАКО ЋЕ ЦРНО-БЕЛИ КУЋИ? Уефа немилосрдна према српском клубу, нема померања почетка меча на Азорима

FOTO: M. Vukadinović

Zbog toga se utakmica igra u 22.30 po našem vremenu, a poslednji let sa egzotičnog ostrva u Atlantiku prema evropskom kontinentu je pola sata posle ponoći po lokalnom vremenu što je nekih dva sata po završetku utakmice.

Zbog toga je srpski tim tražio pomeranje, odnosno da se meč igra dva sata ranije od predviđenog, ali UEFA nije imala milosti.

Razlog je, naravno, finansijske prirode - UEFA je već prodala TV prava za navedeni termin i zbog toga nisu izašli u susret Partizanu.

Crno-beli će tako morati direktno sa stadiona na aerodrom i imaće nešto više od jednog sata da se spreme, prođu pasošku i bezbednosnu kontrolu i ukrcaju se na let.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna