TIP - NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA: Sosijedad gubi zbog Olimpijade

Novosti online

14. 08. 2021. u 12:00

NAJJAČE fudbalske lige u Evropi polako počinju, a pred vama je novi Tip.

ТИП - НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА: Сосиједад губи због Олимпијаде

FOTO: EPA

DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

BARSELONA – SOSIJEDAD 1

- Jedinica je fiks kola, iako je Mesi otišao iz Barse, jer je Sosijedad veoma oslabljen. Trojica najboljih igrača, među kojima je i Ojarzabal, skoro su se vratila iz Tokija, sa Olimpijskih igara. Ne verujem da će bez dana priprema, iscrpljeni konkurisati za protokol.

* VLADA FILIPOVIĆ (Norveška)

VIKING – MOLDE 4+

- Molde čeka jedno od tradicionalno najtežih gostovanja u ligi, pošto ide na noge Vikingu. Ne bih mogao da se kladim na konačan ishod, ali ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da će biti golova. I to je sigurica! Ne bih se začudio ukoliko već posle prvih 45 minuta budu pala četiri komada.

* DžEVAD PREKAZI (Turska 1)

GIRESUN – GALATASARAJ 2

- Popularna Galata se nije proslavila u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Porazima od 5:1 i 2:1, ubedljivije nego što se očekivalo, eliminisana je od strane PSV-a. Svakako, od izabranika Fatiha Terima se moraju očekivati bolje partije kako sezona bude odmicala. Ne sumnjam u pobedu na gostovanju Girsunu.

* ALEN MAŠOVIĆ (Japan 2)

OMIJA – AKITA 1

- Omiji su tri vezana remija bila dovoljna da poslednje mesto prepusti Sagamihari, i izjednači se sa Kitakjušijem. Mislim da bi opasnoj zoni mogla da kaže zbogom, ukoliko pobedi prosečnu Akitu. Kec je fiks kola.

* SILVIJU BALAĆE (Rumunija)

RAPID – FKSB GG

- Rapid je posle godina tavorenja u nižim ligama konačno u najvišem rangu. Igra dobro, i za očekivati je da će u gradskom derbiju Bukurešta protiv FKSB da bude još bolji, pre svega zbog naboja koji donosi ova utakmica. Pobednika svakog derbija je nezahvalno prognozirati, ali s obzirom na situaciju i formu u kojoj se rivali nalaze, mislim da je gol-gol idealan tip.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja