PRIVEDEN MILORAD KOSANOVIĆ: Srpski trener napao službeno lice

Novosti online

13. 08. 2021. u 12:43

Srpski trener Milorad Kosanović priveden je u Novom Sadu zbog sumnje da je u četvrtak verbalno napao komunalnog inspektora zbog pisanja kazne za nepropisno parkiranje.

ПРИВЕДЕН МИЛОРАД КОСАНОВИЋ:  Српски тренер напао службено лице

Foto: N.Paraušić

Policija je odredila "čika Miši" pritvor do 24 sata, a nakon toga biće sproveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saznaje novosadski portal "021.rs".

Kosanović je navodno priveden u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 8 kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko nepropisno parkiranih vozila koja su bila na zelenoj površini. Na njoj se nalazio i džip Milorada Kosanovića koji je potom verbalno napao inspektora, piše ovaj izvor.

"Kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera", navodi se.

Poznati srpski fudbalski stručnjak već neko vreme ne vodi nijedan tim, a poslednji put se u medijima oglasio baš juče - posle ispadanja Crvene zvezde iz Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)