VULIN O SKANDALU U NOVOM PAZARU: Zašto je skandiranje Ratku Mladiću razlog za prekid utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije

Novosti online

09. 08. 2021. u 12:45

Velika bura digla se tokom i posle meča između Novog Pazara i Partizana (1:4), zbog prekida utakmice koji je viđen nekoliko puta - pogotovo zbog onog sredinom drugog poluvremena!

ВУЛИН О СКАНДАЛУ У НОВОМ ПАЗАРУ: Зашто је скандирање Ратку Младићу разлог за прекид утакмице, а клицање Насеру Орићу није

FOTO: FK Partizan

Utakmica je najpre dva puta prekidana jer su domaći navijači skandirali ratnom zločincu Naseru Oriću i gađali svim i svačim igrače Partizana, da bi potom igrači Novog Pazara odlučili da neće da igraju jer su Grobari pevali Ratku Mladiću.

Upravo zbog toga oglasio se i ministar policije Aleksanda Vulin koji je imao i nekoliko pitanja.

- Kada navijači Novog Pazara viču „Vučiću pederu“, to nije razlog za prekid meča, baš kao što skandiranje, „Kosovo je pored Srbije“, ili „Alija, Alija mi smo tvoja armija“, takođe, nije razlog za prekid utakamice. Skandiranje navijača Partizana „Nož žica, Srebrenica“ jeste po mom dubokom uverenju dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje „Žuta kuća“ nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije - zapitao se Vulin i dodao:

- Organizator Super lige mora da odredi jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom, i zato ću pozvati na sastanak direktora takmičenja da se i ovo pitanje reši. Pravila su ili ista za sve ili nisu pravila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)