OLIMPIJSKA MEDALJA STIGLA U BANOVCE: Spektakularan doček bronzanog basketaša u rodnim Banovcima (FOTO/VIDEO)

Novosti online

30. 07. 2021. u 20:10

SRPSKA reprezentacija u basketu 3na3 vratila se iz Tokija sa olimpijskom bronzom, a posle dočeka na aerodromu Nikola Tesla, jednom od naših junaka Dejanu Majstoroviću priređen je i poseban doček u njegovim rodnim Banovcima.

ОЛИМПИЈСКА МЕДАЉА СТИГЛА У БАНОВЦЕ: Спектакуларан дочек бронзаног баскеташа у родним Бановцима (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Deki je dočekan uz himnu Srbije "Bože pravde" posle koje je intonirana i nezvanična košarkaška himna "Igraj i pobedi" (Donesi kući zlato što se zlati).

Sugrađani su svog olimpijca dočekali u bojama Srbije, ovacijama i skandiranjem njegovog imena.

 

Majstorović je bio razočaran posle poraza u polufinalu od Rusije, ali je kao i ostatak ekipe uspeo da se vrati u fokus i protiv Belgije donese Srbiji istorijsku bronzu.

Srbija je sa samo jednim porazom na turniru završila kao treća, dok je šampion Letonija imala tri, a srebrna Rusija čak četiri poraza.

- Otišli smo sa ciljem da uzmemo zlato. Otvorili smo sjajno, podizali formu, a polufinale izgubili na način na koji nismo nikad u životu. Nisam mogao da spavam u avionu pa sam razmišljao o tome šta se desilo. I, nisam mogao da nađem objašnjenje. Na kraju smo smogli snage da osvojimo bronzanu medalju, što je svakako veliki uspeh - rekao je Majstorović po povratku u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)