BOGDANOVIĆ I MANDIĆ: Očekivanja uvek najveća

Tanjug

16. 07. 2021. u 10:16

SELEKTOR tekvondo reprezentacije Srbije Dragan Jović rekao je da su Milica Mandić i Tijana Bogdanović spremne da u Tokiju pruže svoj maksimum.

БОГДАНОВИЋ И МАНДИЋ: Очекивања увек највећа

Milica sa Tijanom i Vanjom Foto N. Paraušić

"Idemo na Olimpijske igre, a ne na bilo kakvo takmičenje. Očekivanja su nam uvek najveća. Imamo želju da budemo vrlo uspešni, čekali smo ovo 5 godina. Jedva čekamo da uđemo u Olimpijsko selo i da dočekamo naše takmičenje", rekao je Jović na konferenciji za medije pred polazak u Tokio.

Milica Mandić, osvajačica olimpijskog zlata iz Londona 2012. godine u kategoriji preko 67kg, istakla je da je spremna za svoje poslednje Olimpijske igre nakon kojih će završiti karijeru i da se nada što boljem rezultatu.

"Zadovoljna sam pripremnim delom. Uvedeni smo jako dobro u takmičarski deo. Zadovoljna sam formom, imali smo nekoliko test turnira do sada. Očekivanja su visoka, prvo sami od sebe očekujemo mnogo, a onda i javnost", izjavila je Mandić.

Tijana Bogdanović, koja će predstavljati Srbiju u kategoriji do 49kg, rekla je da je osetila čari olimpijskog postolja u Riju, kao i da će se potruditi da isti podvig napravi i u Tokiju.

"Kao i uvek imamo najveća očekivanja od svakoga turnira, pa tako i od ovog. Imamo veliku želju i motivaciju. Jedva čekamo da stignemo u Olimpijsko selo i odradimo treninge. Radićemo najbolje što možemo i iskreno se nadam da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata sa prethodnih Olimpijskih igara", rekla je Bogdanović.

Bogdanović nastupa u okviru svoje kategorije 24. jula, dok će Mandić na borilište izaći 27. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ODUŠEVIO MIHU, ALI... Jedan od omiljenih igrača Siniše Mihajlovića odlazi za engleskim milionima