DOŠAO DA OSVOJI BROJNE TROFEJE: Serhio Ramos "Svetac" do 2023. godine

G. ČVOROVIĆ

09. 07. 2021. u 09:00

PARI Sen Žermen ne odustaje od ambicija da konačno osvoji Ligu šampiona. Potvrda za to je i najnovija akvizicija "svetaca" kojima je vernost do 2023. potpisom juče ozvaničio bivši defanzivac Reala iz Madrida Serhio Ramos (31).

ДОШАО ДА ОСВОЈИ БРОЈНЕ ТРОФЕЈЕ:  Серхио Рамос Светац до 2023. године

FOTO: PSŽ

Iskusni fudbaler tako će prvi put u karijeri zaigrati za jedan strani klub, posle 16 godina nastupanja za Madriđane.

- Veoma sam srećan što sam došao u PSŽ. To je velika promena u mom životu, novi izazov i dan koji nikada neću zaboraviti. Ponosan sam na to što sam deo ovog veoma ambicioznog projekta i što sam postao deo ekipe sa tako velikim igračima. Ovo je klub koji se već dokazao na najvišem nivou, sa čvrstim osnovama. Hoću da napredujem sa PSŽ i da pomognem timu da radi na osvajanju titula - poručio je Ramos po potpisivanju ugovora.

Imao je samo reči hvale za svoj novi klub.

- Dolazim u tim koji predstavlja krem u Evropi, koji radi puno da bi uspeo, sa lepom istorijom, koji ne prestaje da raste. U timu su velika imena, to je za mene prilika da napredujem na ličnom i profesionalnom planu - rekao je novi igrač "svetaca".

Njegovo iskustvo će mnogo da znači Parižanima.

- Mislim da mogu da donesem iskustvo i zrelost. Radnik sam, volim da budem konstantan i da imam osećaj požrtvovanosti. To sam radio tokom cele karijere i pokušaću da dam najbolje od sebe da bih doneo što više titula - zaključio je Španac.

Posle obnove ugovora Nejmara i potpisa Vajnalduma, Hakimija i Donarume, ovo je još jedna kockica u mozaiku budućeg moćnog Pariza. Bogati katarski vlasnici očigledno ne štede, samo da bi PSŽ konačno pokorio klupsku fudbalsku Evropu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna