POTVRĐENO IZ ZVEZDE: Ivanić dobio ponudu na 3 godine! Jasnija situacija oko Rodića i stranca na poziciji levog beka

Novosti

07. 07. 2021. u 16:07

FUDBALERI Crvene zvezde polako privode kraju pripreme u Austriji, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić pričao je o transfer roku koji još uvek nije završen.

ПОТВРЂЕНО ИЗ ЗВЕЗДЕ: Иванић добио понуду на 3 године! Јаснија ситуација око Родића и странца на позицији левог бека

Foto: M. Vukadinović

Crvena zvezda sezonu započinje u petak 16. jula kada će od 20 časova dočekati Vojvodinu na stadionu "Rajko Mitić", a Terzić je između ostalog, pričao i o prelaznom roku i potvrdio je da će biti još odlazaka iz Zvezde.

Takođe, Terzić je govorio i o potencijalnim dolascima u Zvezdu, a ono što "žulja" mnoge navijače crveno-belih je svakako pozicija levog beka.

Foto: FK Crvena zvezda

- Nije nam prioritet bio levi bek stranac, ali videćemo. Razgovarao sam sa Rodićem, želimo da on potpiše novi ugovor, to planiramo i sa Ivanićem, a već je urađeno sa trenerom Stankovićem i Kataijem. Oni su stub i kamen temeljac našeg kluba. Voleo bih da Rodić ostane do kraja karijere u našem klubu, jer smatram da tako domaćeg i kvalitetnog levog beka, sposobnog da igra u oba pravca - ne možemo da dovedemo. Videćemo za stranog levog beka, nije prioritet posle razgovora sa Rodićem.

Mirku Ivaniću ponuđen novi trogodišnji ugovor.

- Pričali smo pre dva dana i ponuđen mu je novi ugovor na tri sezone, i ubeđen sam da ćemo potpisati to. Njemu sadašnji ističe za godinu dana i reagovali smo u skladu s tim - istakao je Terzić za klupski sajt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna