ŠOK IZ FIRENCE: Gatuzo (već) napušta Fiorentinu?

Novosti online

16. 06. 2021. u 20:20

PRAVA bomba nam stiže u predvečerje iz Firence pošto je novi trener Fiorentine Đenaro Gatuzo navodno rešio da već napusti klub?!

ШОК ИЗ ФИРЕНЦЕ: Гатузо (већ) напушта Фиорентину?

Đenaro Gatuzo foto: EPA

Manje od mesec dana je prošlo od kada je bivši trener Napolija i Milana seo na užarenu klupu Fiorentine, a vrlo uskoro bi mogao da je napusti.

Kako prenose ugledni italijanski mediji glavni razlog odlaska Gatuza bi mogao da bude razmoimilaženje sa upravom kluba na transfer tržištu.

Čak i po prihvatanju ponude Fiorentine Gatuzo je bio vrlo rezervisan jer je tražio od vlasnika kluba Roka Komisa garancije da će biti pojačanja kako bi se ekipa borila za gornji deo tabele.

Međutim… Fiorentina je najpre izgubila bitnu sa Brajtonom povodom angažovanja napadača Štutgarta Nika Gonzalesa koji će se preseliti u Premijer ligu za 28.000.000 evra.

Pored reprezentativca Argentine, Fiorentina ne uspeva da zatvori ni posao oko angažovanja fudbalera Porta Serhija Oliveire što je razbesnelo Gatuza.

Još više nervira italijanskog trenera to što su ponuđeni mnogi igrači koji su pod šapom moćnog agenta Žorža Mendeša, a koji se Gatuzu uopšte ne uklapaju u koncepciju igre.

Zbog toga je Gatuzo navodno spreman da pocepa ugovor i napusti Fiorentinu ukoliko se stvari brzo i dramatično ne promene na bolje.

Nije samo Gatuzo na izlaznim vratima pošto je veliko pitanje da li će i klupska legenda Đankarlo Antonjoni da prihvati novi ugovor (stari mu ističe 30. juna) na poziciji klupskog menadžera.

Ne treba ni pominjati koliki bi to negativan odjek imalo među navijačima Fiorentine. Još kada se na to nadoveže nezadovoljstvo Gatuza…

(Meridian sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)