CRNO-BELI SE OKUPILI: Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Novosti online

14. 06. 2021. u 13:59

FUDBALERI Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu u nekompletnom sastavu, pošto su produženi odmor dobili igrači koji su imali obaveze u svojim reprezentacijama.

ЦРНО-БЕЛИ СЕ ОКУПИЛИ: Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

FOTO: M. Vukadinović

Posle tri nedelje pauze crno-beli su trenirali u Sportskom centru Teleoptik, a u toku dana obavljaće se lekarski pregledi i testiranja u Institutu za medicinsku fiziologiju.

"Imali smo trening, danas i sutra su pregledi, polako ih uvodimo u rad, prva tri dana imaćemo po jedan trening dok se ne skupimo, onda pojačavamo malo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće se 20. juna, kasnije 24. jula i Natho, a Holender do 12. jula, posle Evropskog prvenstva", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Uz ekipu nisu igrači koji su imali obaveze ili su i dalje sa svojim reprezentacijama, poput Bibrasa Natha, Igora Vujačića, Nikole Štulića, Lazara Pavlovića, Nemanje Jovića, Aleksandra Šćekića, Siniše Saničanina i Filipa Holendera, koji sa Mađarskom igra na Evropskom prvenstvu.

Stanojević je rekao da su danas sa ekipom i svi igrači koji su na pozajmicama, da će se sa njima razgovarati o daljem statusu i da će uskoro sve biti poznato.

Do 24. juna očekuje se povratak gotovo svih igrača i polazak u Ptuj, gde će se crno-beli pripremati do 9. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna