NESVAKIDAŠNJA ODLUKA: Radnički traži novog trenera na društvenim mrežama (FOTO)

A. Ilić

05. 06. 2021. u 20:08

FUDBALSKI klub Radnički iz Niša u poslednjem kolu izborio je opstanak u Superligi Srbije, a kako sada stvari stoje klub bi u novu sezonu mogao da uđe sa novim trenerom.

НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА: Раднички тражи новог тренера на друштвеним мрежама (ФОТО)

FOTO: Aleksandar Ilić/Novosti

Iako iz kluba još uvek nema zvaničnih informacija o smeni Aleksandra Stankovića, u javnosti su se pojavile spekulacije da je novi trener Radničkog Nenad Lalatović. 

Klub sa Čaira danas se oglasio na svojim društvenim mrežama gde je napravio svojevrsni presedan i navijače obavestio da će se oni pitati o tome hoće li Nenad Lalatović, Aleksandar Stanković ili pak neko treći sesti na klupu "Reala sa Nišave". 

- Meraklije biraju trenera! Teška godina je iza Radničkog - da se više nikada ne ponovi! Iako su se u novinama pojavili razni natpisi poslednjih dana, još uvek nije odlučeno ko će sa klupe predvoditi naš Radnički. 

Dilemu želimo da razrešimo pravim i iskrenim Meraklijama! 

Zato pitamo Nišlije, koga biste vi najradije videli na klupi Radničkog naredne sezone? 

Pišite nam vaše predloge u komentaru, a mi obećavamo da ćemo se potruditi da trener kome poklonite najviše poverenja bude na kormilu Radničkog naredne sezone, stoji u saopštenju na društvenim mrežama FK Radnički. 

Podsetimo, Radnički je sezonu počeo sa Radoslavom Batakom na klupi, potom je klub preuzeo Milan Đuričić, nakon njega Vladimir Gaćinović, a sezonu je završio Aleksandar Stanković. Hoće li Stanković nastaviti nišku odiseju izgleda da će odlučiti navijači. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE KAO DA SMO OSVOJILI PEHAR! Gasperini nakon izbacivanja Liverpula iz Lige Evrope