VLAHOVIĆ UMESTO RONALDA: Juventus Srbina odredio kao želju za pojačanje u napadu

V. N.

04. 06. 2021. u 19:46

MASIMILIJANO Alegri, na početku svog drugog mandata na klupi Juventusa nema dilemu - želi rekonstrukciju svih linija tima, najpre napada, a glavni "pikovi" italijanskog stručnjaka su, prema pisanju "Tutosporta", Dušan Vlahović (21) ili Mauro Ikardi (28).

ВЛАХОВИЋ УМЕСТО РОНАЛДА: Јувентус Србина одредио као жељу за појачање у нападу

FOTO: AP

Ugledni torinski sportski list je srpskom napadaču Fiorentine posvetio mesto na naslovnici, kao i na čitavoj prvoj strani i skicirao ga kao primarnu metu u letnjem prelaznom roku, pored Argentinca Ikardija iz PSŽ.

Uslov za transfer je odlazak Portugalca Kristijana Ronalda. A veoma je moguće da iz redova "stare dame" u PSŽ, sa kojim je po pisanjima brojnih svetskih redova započeo pregovore. Takav razvoj situacije bi verovatno doprineo tome da Argentinac Ikardi bude bliži Juventusu, jer bi bila izvršena trampa napadač za napadača, mada Vlahovićevi aduti su godine i neverovatan potencijal, koji može da bude jedan od najvećih zaloga za budućnost.

Izdanak Partizanove omladinske škole i strelac 21 pogotka u Seriji A ove sezone je na sajtu "Transfermarkt" procenjen na 40 miliona evra, ali gotovo svi italijanski mediji su složni da ga bogati gazda Fiorentine Roko Komiso neće pustiti za ispod 50 ili 60 miliona evra.

Vlahović je u klub iz Firence došao 2018. godine iz Humske.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)