PRIČE O FLERTU SU ISTINA? Sanja Vučić okačila snimak pobednika Evrovizije uz ovu poruku (VIDEO)

Novosti onlajn

23. 05. 2021. u 07:41

SINOĆ je u Holandiji održano veliko finale 65. "Pesme Evrovizije".

ПРИЧЕ О ФЛЕРТУ СУ ИСТИНА? Сања Вучић окачила снимак победника Евровизије уз ову поруку (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Peter Dejong/V. Danilov

Italijanska grupa "Maneskin" je pesmom "Zitti e buoni" osvojila prvo mesto na ovom takmičenju, dok su naše predstavnice, grupa Hurricane, veče završile na 15.

Pobednička pesma je ukupno osvojila 524 poena, a mnoge je oduševio stajling izvođača kao i  energija frontmena grupe Damiana Davida.

Članice naše grupe Hurricane Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić đuskale su u bekstejdžu uz italijansku pesmu, a bile su i prve koje su prišle i čestitale pobednicima.

Nakon takmiščenja "Uraganka" Sanja Vučić je na svom Instagram storiju objavila snimak ovogodišnjih pobednika Evrovizije na velikoj bini uz komentar "Dobila 20 evra".

Ispod svog komentara označila je i koleginicu i veliku podršku našiš predstavnica - Mariju Šerifović.

Ono što možemo da pretpostavimo jeste da se radi o opkladi Sanje i Marije, gde je, navijajući za Italiju, pobedu odnela Sanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)